Kırıkhan Öğrenciler ve veliler “Kırıkhan Okuyor” etkinliğinde buluştu

Öğrenciler ve veliler “Kırıkhan Okuyor” etkinliğinde buluştu

Paylaş
Öğrenciler ve veliler “Kırıkhan Okuyor” etkinliğinde buluştu

Öğrenciler ve veliler “Kırıkhan Okuyor” etkinliğinde buluştu

Mehmet KOCACIK/KIRIKHAN (Hatay), (DHA)- HATAY’ın Kırıkhan İlçesi’nde öğrencilere ve velilere kitap sevgisini aşılamak amacıyla “Kırıkhan Okuyor” etkinliği düzenlendi.

Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen okuma-anlama yarışması etkinliğinde dereceye giren 25 İlkokul ve 5 ortaokul öğrencisi Kırıkhan Şehit Hurşit Uzel İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törende çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Kırıkhan Belediye binasına gelen öğrenciler ve velilerle buluşan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, öğrencileri ve velileri meclis salonunda ağırlayarak “Yeryüzünün gökyüzündeki temsilcileri olan çocuklarımız, hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada bizler varız ancak bizlerden sonra göreve sizler geleceksiniz ve bizlerin yerine ilçemizi hatta ülkemizi yöneteceksiniz. Bu da sizlerin daha çok okuyarak hayata atılmanızla mümkün olur” dedi. Daha sonra öğrenciler ve velilerle birlikte “Kırıkhan Okuyor” etkinliği kapsamında kitap okuyan Yavuz, bu tür etkinliklere sık sık yer vereceklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı