Sandıklı Öğrencilerden Çanakkale menüsü

Öğrencilerden Çanakkale menüsü

Paylaş
Öğrencilerden Çanakkale menüsü

Öğrencilerden Çanakkale menüsü

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI,(DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde öğretmen ve öğrenciler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla camide üzüm hoşafı, buğday çorbası ve ekmek ikramı yaptı.

Sandıklı Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri okul müdürü Osman Gönülseven önderliğinde öğle namazı sonrasında Şaloğlu Camii'nde, 8 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla camide üzüm hoşafı, buğday çorbası ve ekmek dağıttı.

Okul Müdürü Osman Gönülseven yaptığı açıklamada, "Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıldönümü. Bugün hem şehitlerimizi anmak adına okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alan şefi Fehmi Özkan önderliğinde öğrencilerimiz o gün yaşananları, o günkü ecdadımızın çektiklerini bir nebze gösterebilmek, anlayabilmek ve hatıraları yansıtabilmek adına üzüm hoşafı ve buğday çorbası dağıtımı yaptık. Okulumuzda da öğrencilerimize aynı dağıtımı yaparak o dönem hakkında bilgi verdik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı