Korkuteli Öğrencilerden eğitime destek

Öğrencilerden eğitime destek

Paylaş
Öğrencilerden eğitime destek

Öğrencilerden eğitime destek

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından tadilatı tamamlanan 15 sıra takımı Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne teslim edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında, Korkuteli Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı öğrencileri, işbirliği ve dayanışma protokolü imzalanan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin eski ve yıpranmış tüm öğrenci sıralarının tadilatını ücretsiz olarak yapmaya başladı. Tadilatı tamamlanan ilk 15 sıra takımı Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne teslim edildi. Eğitim öğretim yılı sonuna kadar toplam 100 sıranın tamir, zımpara ve verniklenmesiyle tadilatının tamamlanacağı belirtildi.

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Özgür, iki okul arasında yapılan protokolle okulunun tüm sıralarının yıl sonunda yenilenmiş olacağını belirterek, "Destek ve emeklerinden dolayı başta Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kutlu ile Mobilya Alan Şefi Yavuz Demirtepe'ye, öğretmenlerine ve öğrencilerine okulum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kutlu da okulunun imkanları dahilinde eğitime destek için çalışmaya devam edeceklerini, meslek liseleri olarak karşılıklı işbirliği ve desteğin artarak devam etmesiyle eğitim öğretim ortamlarının daha da güzelleşeceğine inandığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı