Serik Öğrencilere 5 yıldızlı 23 Nisan şenliği

Öğrencilere 5 yıldızlı 23 Nisan şenliği

Paylaş
Öğrencilere 5 yıldızlı 23 Nisan şenliği

Öğrencilere 5 yıldızlı 23 Nisan şenliği

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesindeki Calista Luxury Resort Otel'de düzenlenen şenlikte öğrenciler 23 Nisan'ı kutladı.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Calista Luxury Resort Otel'de, bu yıl 11'incisi düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne, ilçenin dış mahallelerindeki okullarında eğitim gören 200'ün üzerinde öğrenci katıldı. Kutlama ve eğlencelere Kaymakam Haluk Şimşek, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Calista Otel Sahibi Ali Özdoğan da katıldı. Öğrenciler programda gün boyu animasyon ekibinin hazırladığı oyunlarla eğlenirken, ellerinde Türk bayraklarıyla 10. Yıl Marşı'nı da birlikte söyledi. Öğrencilere gün boyunca öğretmenleri de eşlik etti.

Otelin Genel Müdürü Ali Kızıldağ, 11 yıldır geleneksel olarak her 23 Nisan'da bölgedeki köy okullarından, yatılı okullardan 200- 250 kadar öğrenciyi misafir ettiklerini söyledi. Çocuklara otelde panayır kurup, oyunlar oynattıklarını aktaran Kızıldağ, öğrenciler mutlu olduğunda kendilerinin de mutlu olduğunu kaydetti. Ali Kızıldağ, "İnşallah ömrüm yettikçe, bu otel de var olduğu sürece bu etkinliği yapacağız. Daha önce diğer otellerimizde de yapılıyordu ama son yıllarda biraz azaldı. Umuyorum ki önümüzdeki yıllarda Belek'teki bütün otellerde, bütün çevre köy okullarının çocuklarını bu alanlarda toplayıp 23 Nisan'ı hep birlikte kutlama şansına sahip oluruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı