Türkiye (Son Dakika) Öğretmen katilleri, kanlı kıyafetlerle sabaha kadar barda içmiş!

Öğretmen katilleri, kanlı kıyafetlerle sabaha kadar barda içmiş!

Paylaş
Öğretmen katilleri, kanlı kıyafetlerle sabaha kadar barda içmiş!

Antalya, ilkokul öğretmeni Ahmet Kahraman’ı (62) boğarak öldürmekten yargılanan tutuklu 2 sanık, cinayetin ardından kanlı kıyafetlerle bara gidip, sabaha kadar alkol aldıklarını söyledi

Emel - Sevgi Taner İlkokulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni Ahmet Kahraman, 11 Mayıs akşamı eve gitmeyince yakınları polise başvurmuştu. Ekipler, Kahraman’ın bulunması için çalışma başlatırken 12 Mayıs günü saat 06.00 sıralarında, Konyaaltı sahilinde falezlerin yanında ceset bulunduğu ihbarı gelmiş; yapılan araştırmada, cesedin Ahmet Kahraman’a ait olduğu tespit edilmişti.

Haberin Devamı

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ SAPTANDI

İlk incelemede, kalp krizi geçirip, falezlerden düştüğü değerlendirilen Ahmet Kahraman’ın otopsisinde boğularak, öldürüldüğü saptandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kahraman’a ait çantayı Altındağ Mahallesi 162 Sokak’taki çöp konteynerinde buldu.

Sınıf öğretmeni Ahmet Kahraman

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, çantanın bulunduğu konteynere 50 metre uzaklıktaki 2 kişinin cep telefonu kılıfını yere attığını saptadı.

YAKALANINCA BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Eşkali belirlenen şüphelilerden Musa G.’yi (36) kaldığı pansiyonda gözaltına alan ekipler, diğer şüpheli Caner D.’yi (36) ise eğlence mekanı girişinde yakaladı.

Cinayetle ilgili birbirini suçlayan şüphelilerin, çantadan çıkan 605 lirayı bölüşerek, eğlence mekanında harcadıkları belirlendi. Cep telefonunu ise şüphelilerden Musa G.’nin aldığı tespit edildi.

Haberin Devamı

’PARAYI PAYLAŞMADIK’

Tutuklanan 2 sanık, ’nitelikli adam öldürme’ ve ’yağma’ suçlarından ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Antalya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Polisteki ifadelerini mahkemede tekrarlayan ve birbirini suçlamayı sürdüren sanıklar, Yavuz Özcan Parkı’nda dolaşan Kahraman’la sohbet ettiklerini, sonrasında birlikte Konyaaltı Caddesi üzerinden varyanttaki falezlerde yürüyüp, Konyaaltı sahiline gittiklerini aktardı.

'EŞCİNSEL İLİŞKİ' İDDİASI

Musa G., savunmasında, cinayeti Caner D.’nin işlediğini belirterek, "Ben falezlerin üzerindeydim. Caner D., daha sonra eli kanlı olarak yukarı çıktı. Cinayeti nasıl işlediğini görmedim. Caner’in gay'lerle ilişkisi vardır. Maktulle de ilişkiye girmek istemiş ve anlaşamamış olabilir. Olay bundan dolayı olmuştur" dedi.

Mahkeme heyeti, kamera kayıtlarında parayı Caner D. ile paylaştığının görüldüğünü sorması üzerine Musa G., "Parayı paylaşmadık. Caner’in bana borcu vardı. Onu verdi. Caner hem beni hem kendini yaktı. Ayrıca maktulün telefonunu ’Al sana hediye’ diyerek bana verdi" diye konuştu.

ALKOLÜN ETKİSİYLE TELEFONU KABUL ETMİŞ!

Mahkeme başkanının ’Cinayet sonucu alınan maktulün telefonunu neden kabul ettin?’ diye sorması üzerine Musa G., alkolün etkisinde olduğunu, bu yüzden telefonu aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Musa G.’nin avukatı ise Adli Tıp raporunda, Kahraman’ın cinsel uyarıcı hap aldığına dair test sonucu olduğunu belirterek, "Kamera kayıtlarında maktulün, sanıkların yanına gittiği görülüyor. Cinsel ilişkiye girmek için yanlarına gitmiş olabilir" dedi.

’KANLI KIYAFETLERLE İÇMEYE GİTTİK’

Caner D. ise Musa G.’nin yalan söylediğini belirterek, "Benim başkaları ile eşcinsel ilişkilerim yoktur. Maktul olay yerinden ayrılmak istediği zaman Musa G., onun boğazını koluyla sıktı. Bağırmasın, diye de ağzını kapattı. Zaten çok kısa sürdü. Sonra da mağarada bulunan battaniyeyi alarak, üstünü örttü. Cebinden de paraları ve telefonu aldı. Sonrasında üzerimizdeki kanlı kıyafetlerle içmeye gittik. Sabaha kadar alkol aldık. Musa’dan korktuğum için polise gidemedim. Ertesi gün akşam da parkta yakalandım" diye konuştu.

Duruşma, eksiklerin tamamlanması için ertelendi.

Süleyman EKİN / ANTALYA, (DHA)