Gündem Öğretmen mangalla intihar etti

Öğretmen mangalla intihar etti

Paylaş
Öğretmen mangalla intihar etti

Ankara'daki özel bir okulda öğretmenlik yapan 30 yaşındaki Neşe Yılmaz, odasındaki mangal kömürünün gazını soluyarak yaşamına son verdi

Narlıdere İlçesi'ndeki Narbel Konutları'nda bulunan Özlem Apartmanı'nın kapıcısı, 8'inci kattaki dairede tek başına kalan Neşe Yılmaz'ın bir aydır evden çıkmadığını, ışıklarının sürekli yandığını fark edince yönetime haber verdi.

Sitenin yönetiminin de polise haber vermesiyle eve, çilingir yardımıyla girildi. Evde yapılan incelemede, Ankara'daki özel bir okulda öğretmenlik yapan, bir yıl önce, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne ortopedi tedavisi için kente gelen Neşe Yılmaz'ın, çürümüş cesediyle karşılaşıldı.

Son aylarda psikolojik tedavi de görmeye başlayan Yılmaz'ın, kapılarını kapattığı odada yaktığı mangalın kömüründen sızan karbonmonoksit gazını soluyarak intihar ettiği ortaya çıktı.

Cesedi yaklaşık bir aylık olduğu tahmin edilen Yılmaz'ın geride bıraktığı ‘Daha önce intihar etmediğime pişmanım’ yazılı not bulundu. Yılmaz'ın, Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde yaşayan ailesine haber verilirken, nöbetçi savcının talimatıyla cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturmasını sürdürdüğü bildirildi.

Turaç TOP/İZMİR (DHA)