Türkiye (Son Dakika) Öğretmene silah kabzasıyla darp güvenlik kamerasında

Öğretmene silah kabzasıyla darp güvenlik kamerasında

Paylaş
Öğretmene silah kabzasıyla darp güvenlik kamerasında

İlkokul öğrencisi çocuğunun veli toplantısına katılan Haluk Ö'nün, tartıştığı öğretmeni tabanca kabzasıyla darbetmesi güvenlik kamerasınca görüntülendi

Ordu’da, ilkokul birinci sınıf öğrencisi çocuğunun veli toplantısına giden Haluk Ö’nün, tartıştığı öğretmeni tabanca kabzasıyla darbetmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Altınordu ilçesi Durugöl İlkokulunda 3 gün önce meydana gelen olayda, veli toplantısına katılan Haluk Ö, burada çocuğunun öğretmeni Cemil M. ile tartışmış, bunun üzerine de tabancasının kabzasıyla öğretmenin kafasına vurmuştu.

Haberin Devamı

Okulun koridorunda gerçekleşen kavga, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Haluk Ö’nün belinden çıkardığı tabancayla öğretmen Cemil M’nin kafasına vurduğu görülüyor. Kavga, okuldaki diğer öğretmen ve velilerin müdahalesiyle sona eriyor. Olayda yaralanan Cemil M. kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesinde başına 10 dikiş atıldıktan sonra taburcu edilmiş, Haluk Ö. ise ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Karakolda ifade veren Haluk Ö. daha sonra serbest bırakılmıştı. Konuyla ilgili savcılığın soruşturmasının sürdüğü öğrenildi. Muhabir : Hayati AkçayYayınlayan : Bekir Nazım Ada 19:11 31/03/16 "