Niğde Öğretmenler adına bin fidan toprak buluştu

Öğretmenler adına bin fidan toprak buluştu

Paylaş
Öğretmenler adına bin fidan toprak buluştu

Öğretmenler adına bin fidan toprak buluştu

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Belediyesi tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kentte görev yapan bin öğretmen adına kent ormanına fidan dikildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, kentte görev yapan bin öğretmen adına kent ormanına fidan dikilmesi için Niğde Belediyesi tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Etkinliğe katılanlar, diktikleri fidanlara daha sonra can suyunu verdi.
Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, öğretmenler için 2019'da başlattıkları fidan dikme etkinliğini geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Özdemir, öğretmenler için kalıcı bir orman oluşturduklarını belirterek, "Öğretmenlerimize farklı hediyeler veriliyordu ama hiçbiri böyle kalıcı kalmıyordu. 3 yıldır öğretmenlerimiz adına orman oluşturuyoruz. Her öğretmenimiz adına her yıl fidanları toprakla buluşturuyoruz. Birçok öğretmenimizin adına dikilmiş 3 fidanı oldu, inşallah uzun yıllar sağlıkla görev yaparlar, onlarca fidanları olur. Öğretmenlik kutsal bir görev. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi 'Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.' Geleceği şekillendiren öğretmenler için ne yapsak az, hepimiz minnettarız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı