Eğitim - Kariyer Öğretmenler deneyimlerini paylaştı

Öğretmenler deneyimlerini paylaştı

Paylaş
Öğretmenler deneyimlerini paylaştı

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nce başlatılan ‘Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi’ kapsamında İstanbul’daki öğretmenler Deneyim Paylaşım Günleri’ne katılarak, yeteneklerini ve deneyimlerini paylaştı.

Öğretmenlerin ilgili alanlardaki yetkinliğini gösteren paylaşım günlerinde 66 öğretmen, 66 konunun nasıl daha iyi aktarılabileceği üzerinde durdu. Böylece geleceğin meraklı ve heyecanlı öğrenmelerinin nasıl yeşertilebileceği ortaya konuldu.

Haberin Devamı

Proje süreklilik kazanacak

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’nın da katıldığı dersler, Çemberlitaş Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte, eğitimde iyi örneklerin peşine düşen birçok özgün öğretim, yöntem ve teknik paylaşıldı. Geçmişle gelecek arasında şekillenen çok sayıda ders materyali de öğretmenlere sunuldu. Deneyimlerin başarıya götüren yol olma vasfı taşıdığını söyleyen Levent Yazıcı, günümüz eğitim ortamlarındaki öğretme pratiklerinde karşımıza çıkan sorunların önemli sebeplerinden birinin deneyimlerin paylaşılamamasından kaynaklandığını aktardı. Yazıcı, tecrübesiz pratiklerin kalıcı olmadığına dikkati çekerek, süreklilik kazanması hedefiyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Haberin Devamı