Antalya Öğretmenler doğa yürüyüşünde stres attı

Öğretmenler doğa yürüyüşünde stres attı

Paylaş
Öğretmenler doğa yürüyüşünde stres attı

Öğretmenler doğa yürüyüşünde stres attı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) rehberleri eşliğinde öğretmenlere yönelik doğa yürüyüşü düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, öğretmenler için doğa yürüyüşü organize etti. Gelidonya Feneri-Korsan Koyu-Karaöz Doğa yürüyüşüne öğretmenlerin ilgisi yoğun oldu. TODOSK rehberleri eşliğinde gerçekleşen yürüyüş yaklaşık 9 kilometre sürdü. Etkinlik sırasında öğretmenler, doğanın eşsiz güzelliği ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Özay, “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, fedakar öğretmenlerimize, haftanın yorgunluğunu unutturup, doğanın eşsiz güzelliklerine şahit olmalarını arzu ettik" dedi.

HARİKA BİR GÜN GEÇİRDİK

Yürüyüşe katılan öğretmenlerden Burçin Daşargöl, “Çok güzel ve motive edici bir gündü. Belediye çalışanlarından, rehberlerimize, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorumö diye konuştu. Yürüyüşe katılan Öğretmenlerden Alev Yalçın Saper ise “Böyle güzel bir organizasyonda öğretmenlerin düşünülmüş olması son derece mutluluk verici. Doğa ile başbaşa harika bir gün geçirdik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı