Magazin Ogün Sanlısoy oğluyla birlikte söyledi!

Ogün Sanlısoy oğluyla birlikte söyledi!

Paylaş
Ogün Sanlısoy oğluyla birlikte söyledi!

Ogün Sanlısoy, otizm farkındalık ayında 'Yağmur Çocuk' şarkısını oğlu Ozan Barış Sanlısoy ile birlikte seslendirdi

İnsanların otizmlilere bakış açısını sorgulayacakları naif ve vurucu sözleriyle dikkat çeken şarkıda otizmli Ozan Barış Sanlısoy'un ''İnsanlar bilmiyorlar, farkımı görmüyorlar'' sözlerini seslendirdiği bölüm şarkının tüm duygusunu ve sıcaklığını yansıtıyor.

Söz, müzik ve düzenlemesi Ogün Sanlısoy'a ait olan şarkının prodüktörlüğünü Ogün Sanlısoy ve Babajim İstanbul üstlenirken, Ozan Barış Sanlısoy'un şarkıyı söylerken babasının çektiği fotoğraftan hazırlanan dikkat çekici kapak tasarımında ise yine Ogün Sanlısoy imzası bulunuyor.



ŞARKIDAN ELDE EDİLECEK TÜM GELİR OTİZMLİ ÇOCUKLARIN EĞİTİM HAKLARI İÇİN KULLANILACAK

Sony Music'in katkısıyla bir sosyal sorumluluk projesi olma özelliği de taşıyan 'Yağmur Çocuk' şarkısının dijital müzik platformlarındaki yayınlarından elde edilecek tüm gelirler, Ozan Barış Sanlısoy'un annesi Avukat Sedef Erken'in kurucu başkanı olduğu İstanbul Otizm Gönüllüleri Derneği'ne bağışlanarak otizmli çocukların eğitim hakları için yapılacak çalışmalarda kullanılacak.


AİHM Ogün Sanlısoy'un oğluyla ilgili davayı reddetti


2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık gününde kurulan derneğin kurucu başkanı Sedef Erken, oğlu Ozan Barış Sanlısoy'un ve tüm otizmli çocukların eğitim hakkı için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvuruda bulunmuş, yıllar süren mücadeleden sonra Ozan Barış kaynaştırma öğrencisi olarak kabul edildiği okuldan mezun olmuştu. Ozan Barış Sanlısoy halen bir devlet okulunda kaynaştırma öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

Haberin Devamı