Spor Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e yaylım ateşi!

Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e yaylım ateşi!

Paylaş
Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e yaylım ateşi!

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, bir dönem A Milli Takım'da yardımcılığını yaptığı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında çok ağır sözler söyledi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Arda Turan, Gökhan Gönül, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ı aylar sonra yeniden A Milli Takım'a çağırmasının yankıları sürüyor. Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, aylardır Türk futbolunun 1 numaralı gündem maddesi olan bu konuyla ilgili zehir zemberek bir yazı kaleme aldı.

'futboo.com' adlı internet sitesine Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor ile oynadığı ve 3-1 kazandığı karşılaşma ile ilgili düşüncelerini yazan Çetin, yazısının son bölümünde Fatih Terim'e değindi.

Terim'den 'Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü' diye bahseden Oğuz Çetin'in yazısı şöyle:

"Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü", trajikomik uygulamalarına, istikrarlı bir şekilde devam ediyor!
Hiçbir şekilde bir dediği, diğerini tutmayan bir tutum içinde... Tezatlar içinde, her şeyi birbirine karıştıran, nesilleri kendi egoları uğruna bir bir yok eden bir tablo çiziyor...

3 yıl gibi kısa bir sürede A Milli Takımı'na 90 oyuncu alan ve bir kenara atan, aslına bakarsaniz 'kendi maddi-manevi menfaatleri için, her şeyi yapmaya muktedir' bir insan Türk futbolunu işgal ediyor!"

Oğuz Çetin, yazısını 'Bu konuyu ileriki günlerde daha detaylı aktaracağım' diyerek noktaladı.

Haberin Devamı