Magazin Oğuzhan Uğur kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Oğuzhan Uğur kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Oğuzhan Uğur kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur, kendisini eleştirenlere verdiği cevapla gündeme oturdu. Pinç adlı program da yapan Oğuzhan Uğur, "Hepsini satın alır ahırda çalıştırırım." şeklinde konuştu. Peki, Oğuzhan Uğur kimdir?

Çektiği eğlenceli videolarla ve Youtube'da yaptığı programlarla tanınan ünlü Youtuber, kendisini sosyal medya üzerinden eleştirenlere "Hepsini satın alır ahırda çalıştırırım." diye karşılık verdi. Bu cevap sonrası bir anda gündeme oturan Oğuzhan Uğur hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Uğur 1984 Ankara doğumludur. Hem müzik, hemde oyunculuk dünyasında yer alan Oğuzhan Uğur bir dönem Youtube üzerinden şeberme adını verdiği absurd skeçlerle hatırı sayılır bir kitleye ulaşmıştır.

2011 senesinde Ağır Abi isimli sinema filminin senaristlik ve yönetmenlik görevini üstlenmiştir. 2015 yılında Pişt, 2016 yılında ise Bizans Oyunları projelerinde rol almıştır.

Ayrıca 2012 yılında Çok Şükür isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapmıştır. Albüm dışında tekli single çalışmaları ile müzik kariyerini sürdüren Oğuzhan Uğur’un single çalışmaları Terbiyesizim, Panpa, Birinci Vazife, İstemiyorum, Sağ Salim, Bal Prensesim, Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu, Biyolojik Unsur, Mağlubiyet, Madım Mı? ve Kıskanç.

Haberin Devamı

Bir dönem Mustafa Şevki Doğan ve Yönetmen Osman Sınav’ın asistanlığını yapmıştır.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü mezunudur. Okul eğitimi döneminde sergi, belgesel ve kısa film çalışmaları gerçekleştirmiş ardından Osman Sınav ile çalışmaya başlamıştır.

Pop sanatçısı Murat Dalkılıç’ın ise Leyla isimli şarkısının klip videosunun yönetmenlik görevini üstlenmiştir. Mağlubiyet isimli parçayı Murat Dalkılıç ile birlikte seslendirmiştir.

Günümüzde Youtube kanalı BaBaLa TV ve Onedio üzerinden video yayınlarına devam etmektedir.