Eğitim - Kariyer Oğuzkaan Okulları şimdi de Bahçeşehir’de

Oğuzkaan Okulları şimdi de Bahçeşehir’de

Paylaş
Oğuzkaan Okulları şimdi de Bahçeşehir’de

Oğuzkaan Okulları yönetimi 25 yıllık tecrübesi ve eğitim geleneğini Bahçeşehir’e de taşımaya karar verdi

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy (lise ve ortaokul), Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden kurum, Bahçeşehir’e de bir şube açtı. Oğuzkaan Okulları Bahçeşehir şubesinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verecek.

Ön kayıtlar başladı

Yeni şubede anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verecek olan Oğuzkaan Koleji , 2017-2018 eğitim öğretim yılı için kayıt almaya başladı. Velilerden gelen yoğun talep karşısında Bahçeşehir’de şube açtıklarını belirten Oğuzkaan Okulları Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz, “Eğitim kalitemiz ve TEOG’da yüzde 100, LYS’de yüzde 98 başarımız nedeniyle velilerden yeni şube açma konusunda yoğun talep almaya başladık ve Bahçeşehir’de yeni şube açmaya karar verdik.

Yeni okulumuzda anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak eğitim verecek ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi’nde eğitim hayatına başlayacak” dedi. Uygulamakta olduğu sınavlara hazırlık programlı kolej eğitimi ile hem TEOG ve LYS’de hem de anaokulundan itibaren verdiği en az iki yabancı dil eğitimi ve eğitimde kaliteye verdiği önemle dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı