Spor Okan Buruk'tan Galatasaray'a gözdağı!

Okan Buruk'tan Galatasaray'a gözdağı!

Paylaş
Okan Buruk'tan Galatasaray'a gözdağı!

Yarı final rövanş maçında Galatasaray’a rakip olacak Akhisarspor’da teknik direktör Okan Buruk, Süper Lig liderini eleyebileceklerini söyledi. Buruk, Şampiyonlar Ligi’ndeki rövanşları gösterip, “Neden olmasın” dedi.

Kupada tarihinde ilk kez finalin kapısına kadar gelip 27 Şubat’ta ev sahibi olduğu yarı finalin ilk maçını Galatasaray'a karşı 2-1 kaybeden Akhisar, yoluna devam edebilmek için deplasmanda rövanşı en az 2 fark veya 2 golden fazla atacağı tek farklı skorlarla kazanmak zorunda. İlk maçtaki skorun dezavantaj olduğunu ancak kupada özellikle ikinci maçlarda geri dönüşler yaşanabildiğini belirten Okan Buruk, “Kendi sahamızda ilk maçta avantaj yakalamak istiyorduk. Öne de geçtik, gol yemeden elde edeceğimiz bir galibiyet bizi rövanşa çok daha avantajlı götürecekti. 2-1’lik iç saha mağlubiyeti büyük bir dezavantaj ama futbolun içinde her şey var. Buna inanarak ve bunu düşünerek sahaya çıkacağız” dedi.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"


“Son haftalarda rövanşlardaki sürpriz sonuçları özellikle Şampiyonlar Ligi eşleşmelerinde gördük” diyen genç hoca, “Kazanmak için deplasmanda elimizden geleni yapacağız. İşimizin zor olduğunu da biliyoruz, iyi bir takıma karşı oynayacağız” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı