Magazin Okan Can Yantır kimdir? Kaç yaşında?

Okan Can Yantır kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Okan Can Yantır kimdir? Kaç yaşında?

Ahmet Kural ve Sıla'nın dayak soruşturması devam ederken Okan Can Yantır ismi bugün yine gündeme geldi. Sıla ile daha önce aşk yaşadığı iddia edilen ünlü isim hakkındaki bilgiler de bu vesileyle merak konusu oldu. Okan Can Yantır kimdir?

Ahmet Kural ile Sıla ilk ayrıldığında Sıla'nın Okan Can Yantır ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti. İkili barışıp olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Okan Can Yantır ismi tekrar gündeme oturdu. Peki, Okan Can Yantır kimdir?

Haberin Devamı

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır, 1980 yılında dünyaya geldi. 38 yaşındaki Okan Can Yantır, eğitim hayatını Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun olarak tamamladı. Yantır, aynı zamanda Fransa Paul Valery Üniversitesi’nde Seçim Stratejileri ve Aday İmajı eğitimi de almıştır.Üniversitede okuduğu dönemden bu yana dergi sektöründe çalışan Okan Can Yantır, Esquire Dergisi ile dergi sektöründeki kariyerine ilk adımını atmıştır. Dergi sektöründe görev almaya başladığı günden bu güne kadar stajyerlikten editörlüğe kadar birçok görev yapan Yantır, bir süre boyunca Doğuş Yayın Grubuna bağlı GQ Türkiye Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmüştür.Okan Can Yantır'ın adını, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olan ve Çukur dizisiyle adını duyuran Dilan Çiçek Deniz ile olan ilişkisiyle sık sık duymaya başlamıştık.

Haberin Devamı