Eğitim - Kariyer Okan Üniversitesi'nden Türk-Çin Ekonomik Forumu

Okan Üniversitesi'nden Türk-Çin Ekonomik Forumu

Paylaş
Okan Üniversitesi'nden Türk-Çin Ekonomik Forumu

Okan Üniversitesi, Çin ile ticaret yapan ve yapmayı düşünenleri Çin Başkonsolosu, Ticaret Ateşesi ve iş insanları ile buluşturuyor

Okan Üniversitesi Türkiye-Çin ticari ve ekonomik ilişkilerini masaya yatırıyor. "Bir Kuşak, Bir Yol: Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu" başlıklı Türkiye-Çin Ekonomik Forumu, Okan Üniversitesi Konfüçyus Enstitüsü ve İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi işbirliği ile 3 Kasım 2017 Cuma günü düzenleniyor.

KİMLER KATILACAK?

Türkiye-Çin ekonomik, ticari ve siyasi ilişkilerinin masaya yatırılacağı foruma; ICBC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Xu Keen, HUAWEI Orta Doğu Bölgesi Başkan Yardımcısı Xu XiaoBo, DEİK Türk-Çin İş Konseyi Başkan Yardımcısı Necati Abacıoğlu, TÜSİAD Pekin Ofisi Eski Temsilcisi / Coşkunöz Holding Çin Baş Temsilcisi Iraz Turhan Alvaran, Türkiye İhracatçılar Meclisi Denetim Kurulu Üyesi Bülent Aymen ve Okan Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güner Gürsoy katılıyor.



Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Qian Bo’nun da konuşma yapacağı forumda ülkemize yatırım yapan Çin menşeli şirketlerin yöneticileri ve Çin’de yatırım yapan, Çin ile ticari ve ekonomik ilişkiler kuran yerli firma yöneticileri bir araya gelecek.

Türkiye-Çin ticari ve ekonomik ilişkilerinin masaya yatırılacağı forumda, ÇHC Ticaret Ataşesi de deneyim ve bilgilerini paylaşacak. HUAWEI, ICBC, DEİK, TİM dahil olmak üzere iki ülke ekonomik ve ticari ilişkilerinde rol alan çeşitli şirket ve kurumlar konuşmacı olarak yönetici ve temsilcilerini gönderecekler.

Haberin Devamı