Magazin Okan'dan son dakika vetosu!

Okan'dan son dakika vetosu!

Paylaş
Okan'dan son dakika vetosu!

Okan Bayülgen'in 'Disko Kralı'na davet edilen Rojin'e, son dakika vetosu. Bayülgen'in asistanı, programdan 1 gün önce 'İptal oldu' diye Facebook'tan mesaj attı. Rojin'in menajeri, 'Kürtçe şarkı okuduğu için mi?' diye sordu, cevap alamadı

Okan Bayülgen'in hazırladığı 'Disko Kralı' adlı programa davet edilen şarkıcı, davetin son anda iptal edildiğini öğrendi. Rojin'in menajeri Tülay Özçelik yaptığı açıklamada, 'Rojin yurtdışındaydı, defalarca arandım ve ısrarla konuk etmek istediklerini söylediler.

Haberin Devamı

Gazeteport'un haberine göre programın yapılacağı tarihten bir gece önce ise Facebook'tan gönderilen bir mesajla 'Kürtçe şarkı söyleyen bir sanatçıyı programlarına konuk etmekten çekindikleri' için davetin iptal edildiğini öğrendim' diye konuştu.

Facebook'ta Okan Bayülgen'in asistanıyla olan konuşmalarını medyayla paylaşan Özçelik, 'Türkiye'de Kürtçe şarkı söyleniyor. En radikal milliyetçi partiler bile Kürt demekten çekinmiyor. Görünen o ki; Okan Bayülgen, bu davranışı ile Türkiye'nin demokrasi ortalamasının epeyce altında kalmıştır' dedi.