Spor Okçu gollerine devam etmek istiyor

Okçu gollerine devam etmek istiyor

Paylaş
Okçu gollerine devam etmek istiyor

Fenerbahçe'nin İspanyol forveti Daniel Güiza, Beşiktaş derbisinde maçta gollerine devam etmek istediğini söyledi

Güiza, Fenerbahçe Televizyonu’na derbi maçla ilgili değerlendirme yaptı. Gollerine devam etmek istediğini ve gol attıktan sonra statta yayınlanan İspanyolca şarkılarla taraftarı coşturmak istediğini kaydeden sarı-lacivertli futbolcu, "Gollerime devam etmek istiyorum. Sadece Beşiktaş maçı içinde değil, önümüzdeki kalan maçlarda aynı şekilde gollerimi atıp taraftarımıza o müzikleri dinletmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Savunma, orta alan ve hücum hattıyla çok kaliteli bir takım olduklarını kaydeden Güiza, "Beşiktaş maçının bizim için ne kadar büyük önem taşıdığının bilincindeyiz. Takım olarak iyi hazırlandık ve Beşiktaş karşısında sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

"EN BÜYÜK ARTIMIZ FİZİK VE KONDİSYONUMUZ"

Fenerbahçeli futbolcu, Beşiktaş’a karşı en büyük artılarının fizik ve kondisyon düzeyleri olduğunu ifade etti. Kendi sahalarında taraftarının önünde oynayacak olmalarının büyük bir avantaj olduğunu kaydeden İspanyol futbolcu, "En büyük avantajımız sahamızda seyircimizin önünde oynamamız, o güçle oynamamız.

Fiziksel anlamda da fazla artılarımızın olduğunu, belki de en büyük artımızın bu olacağını düşünüyorum. 90 dakikayı çok rahat bir şekilde çıkarabilecek fizik kondisyona sahibiz, bu bizim en büyük artımızdır" diye konuştu.

"NASIL KAZANIRIZ?"

Güiza, "Nasıl kazanırız" şeklindeki soruya, "Onlardan daha fazla gol atarak. Tabii ki koşarak, onlardan daha fazla mücadele ederek, çalışarak" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı