Gündem Oktay Vural sert konuştu

Oktay Vural sert konuştu

Paylaş
Oktay Vural sert konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi grup başkan vekili Oktay Vural'dan Best Fm'e çarpıcı açıklamalar

Askerlerimiz Kurbanlık Koyun Gibi Katledildi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Best FM Haber Müdürü Ufuk Karcı’nın sorularının yanıtladı. Vural MHP’nin sıkı yönetim çağrısının mutlak suretle yerine getirilmesinin gerekliliğinin vurguladı ve “ Şu an da orada olağanüstü bir hal yaşadığımız için anayasal hak olan, sıkı yönetimin ivedilikle uygulanması gerekiyor.

Haberin Devamı

Sıkı yönetim uygulanıyor olsaydı ne Dağlıca ne de Iğdır katliamları yaşanmayacak ve askerlerimiz kurbanlık koyun gibi katledilmeyecekti” dedi. Saldırıların MHP ile ilgili yok Vural, sokaktaki protesto gösterilerinde Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı’nın üyelerinin bazı siyasi parti binalarına ve Kürt kökenli vatandaşların meskenlerine saldırı de bulunduğu iddiaların tamamen yalan olduğu söyledi.

CHP Terör Eksenine Girdi Oktay Vural, CHP’li Levent Gök’ün, HDP heyetinin Cizre’ye alınmamasına verdiği tepkiye, “CHP’nin, terör örgütü ile arasına mesafe koyamayan, terör eksenli bir siyasi parti ile aynı paralelde yer alması kesinlikle kabul edilemez ve anlaşılamaz” dedi.

Demirtaş Milleti Birbirine Kırdırmak İstiyor Oktay Vural, seçim güvenliği konusundaki soruya ise “ Selaattin Demirtaş güvenlik endişesi ile sandık kurulamayacağını söyledi. Bu açıklama milleti birbirine kırdırmaya yönelik bir açıklama. 1915 yılında Ermenilere soykırım uyguladığımızı iddia eden zihniyet ile günümüzde Kürt kökenli vatandaşlarımıza soykırım uygulandığını iddia etmek aynı zihniyettir.” İfadelerinin kullandı.

Haberin Devamı