Siyaset Oktay Vural'ın eşi hayatını kaybetti
Paylaş
Oktay Vural'ın eşi hayatını kaybetti

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın kanser tedavisi gören eşi Prof.Dr.Tuba Vural hayatını kaybetti. Tuba Vural, yarın Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın eşi Tuba Vural hayatını kaybetti. GATA’da bir süredir kanser tedavisi gören Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Vural’ın, hayatını kaybettiği öğrenildi. Vural’ın cenazesi, yarın Kocatepe Camisi’nde, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığına defnedilecek.

Haberin Devamı

OKTAY VURAL ZOR GÜNLERİNİ ANLATMIŞTI

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın eşi Prof. Dr. Tuba Vural kanserle yaşam mücadelesi veriyor. Oktay Vural yaşadığı zorlu süreci geçtiğimiz ay, Habertürk’ten Hülya Par'a anlatmıştı.

İKİ GÖĞSÜ KANSER NEDENİYLE ALINMIŞTI

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural sakal bıraktı. Kimileri yeni imaj zannetti, kimileri siyasi bir tepki. Oysa o sakalların ardında derin bir hüzün yatıyor. Oktay Bey’in eşi Tuba Hanım kanserin pençesinde yaşam mücadelesi veriyordu. 3.5 yıl önce meme kanseri geçirmiş, 2 memesi alınmıştı. Hayat onlara kötü bir sürpriz yaptı ve tümörün metastaz yaptığını, nüksettiğini öğrendiler. Her türlü tedaviyi denediler, yurtdışında çare aradılar ama işler pek yolunda gitmedi. Tuba Hanım, büyük oğlu Oğuz’u askere teslim ettikten sonra hastaneye yatmak durumunda kaldı.

Haberin Devamı

SAKAL BIRAKTI ÇÜNKÜ

'Oktay Bey, bıraktığınız o sakalların altında derin bir hüzün mü yatıyor?' sorusuna Vural, "Dışı seni içi beni yakar... İmaj olsun diye bırakmadım. Zorlu bir süreç geçiriyorum. Kişisel bakım yapmaya, her gün tıraş olmaya fırsatım olmadı. İlgi odağınız farklı. Darmadağınık olmaktansa sakal bırakayım dedim." diye cevap vermişti.

"TUBA BİR ÇAY KOY" DERDİM

"Evdeki rutin nasıl etkilendi?" sorusuna ise gözleri dolarak şu cevabı veriyor: "Akşamları dışarı çıkmayı sevmezdim, bir an önce eve gideyim isterdim. “Tuba bir çay koy” derdim. Ama o şu anda yok... Epey uzunca bir süredir eve sadece yatmaya gidiyoruz. Evin sahibesini bekliyoruz."