Türkiye (Son Dakika) Okul hizmetlisinden 8 yaşındaki öğrenciye tuvalette iğrenç taciz!

Okul hizmetlisinden 8 yaşındaki öğrenciye tuvalette iğrenç taciz!

Paylaş
Okul hizmetlisinden 8 yaşındaki öğrenciye tuvalette iğrenç taciz!

İzmir Selçuk'da bir ilkokulda çalışan hizmetli M.K.A., 8 yaşındaki kız çocuğuna tuvalette cinsel istismarda bulundu. Olay, küçük kızın yaşadıklarını öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktı

Geçen yıl Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde çalışan M.K.A., bu yıl Selçuk Atatürk İlkokulu’nda hizmetli olarak görevlendirildi.

Üç gün önce ilkokul ikinci sınıf öğrencisi kız çocuğunu teneffüs vakti tuvalette görüp tacizde bulunan M.K.A., bunu kimseye anlatmaması için küçük kızı tehdit etti. Yaşadığı şokla ağlayarak tuvaletten kaçan küçük kız, durumu öğretmenine anlattı. Bunun üzerine konu, polise bildirildi. Polis ekipleri M.K.A’yı gözaltına aldı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen M.K.A., tutuklandı.

SALDIRMAK İSTEDİLER

M.K.A. ile ilgili olarak daha önce de birçok velinin şikayetçi olduğunu, okul yönetiminin şikayetleri görmezden geldiğini iddia eden aile fertleri ise, adliye çıkışında M.K.A.’ya saldırmak istedi.

DAHA ÖNCE DE BİRÇOK TACİZDE BULUNMUŞ

Polisler tarafından güçlükle sakinleştirilen küçük kızın ailesi, "Bu şahıs ile ilgili olarak birçok veli daha öncede uygunsuz davranışları nedeniyle okul yönetimine şikayette bulunmuş. Ancak hiçbir önlem alınmamış. En vahim olanı ise Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde yine bu davranışlarından dolayı görev yerinin değiştirilerek ilkokula gönderildiğini öğrendik. Böyle bir suç işleyen kişiyi nasıl ilkokul öğrencilerinin içine gönderirler anlamak mümkün değil. Bizim çocuğumuzun psikolojisi ne olacak? Okuldaki diğer çocukların ne yaşadığını kimse bilmiyor" diyerek isyan etti.

Haberin Devamı