Magazin Okul servisi gaspçısı 'firariymiş!'

Okul servisi gaspçısı 'firariymiş!'

Paylaş
Okul servisi gaspçısı 'firariymiş!'

Kaya Çilingiroğlu'nun dün twitter sayfasına yazdığı "İstanbul'un ortasında rezalet. Polisten kaçan hırsızlar okul servis aracına zorla biniyor. İçinde oğlum da var" iddiasıyla ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıktı

Çilingiroğlu, Göktürk Polis Merkezi’ne gelerek olayla ilgili polise bilgi verdi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Çilingiroğlu, "Çelişkili ifadeler var. Bana göre saldırgan okul servisine binmiş" dedi.

<< Kaya Çilingiroğlu isyan etti!

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre dün saat 16:00 sıralarında yaşanan olay, şöyle gelişti: Gökhan K.(23), Kemerburgaz mevkiinde uygulama yapan trafik polisinin 'dur' ihtarına uymadı. İçersinde bir kadın ve bir çocuğun da bulunduğu otomobili kullanan Gökhan K., polisten kaçmaya çalışırken kaza yaptı. Daha sonra Gökhan K., yanındaki çocuk ve kadınla birlikte otomobili terk etti.

SERVİS ARACINA BİNMEK İSTEDİ

Ardından, yol üzerinde geçmekte olan ve içinde Kaya Çilingiroğlu’nun 6 yaşındaki oğlunun da bulunduğu servis minibüsüne rastlayan Gökhan K., bu araca binmek istedi. Ancak olayın yaşandığı yere gelen polis, Gökhan K.’yı araca binemeden gözaltına aldı.

ZANLI FİRARİYMİŞ

Yapılan incelemede, zanlı Gökhan K.’nın hırsızlık suçlamasıyla 9 Kasım’da tutuklu bulunduğu Sivas Cezaevi’nden firar ettiği anlaşıldı. Zanlı, tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi.

Haberin Devamı

ÇİLİNGİROĞLU POLİSE BİLGİ VERDİ

Olayı dün twitter hesabında paylaşan Çilingiroğlu, bugün karakola gelerek polise bilgi verdi. Göktürk Polis Merkezi’nde ifadesi alınan Çilingiroğlu, gazetecilere açıklama yaptı. Çilingiroğlu, "Bana göre şahıs araca bindi. Ama polise ’binmedik’ diyorlar, ’kapıyı zorladık’ diyorlar neyse zaten kimseden şikayetçi olmuyoruz" diye konuştu.

TWİTTER’DA NE PAYLAMIŞTI?

Çilingiroğlu, dün twitter sayfasında şunları paylaşmıştı: "İstanbul’un ortasında rezalet. Polisten kaçan hırsızlar okul servis aracına zorla biniyor. İçinde oğlum da var. Altı yaş ortalama çocukların psikolojisi ne olacak? Allah sonumuzu hayretsin. Etiler’de kol gezen hırsızlar çocuk minibüsü basan hırsızlar Allah herkesin yardımcısı olsun. Kendimi ve çocuklarımı artık emniyette hissetmiyorum"

DHA