Malkara Okul yararına pişirdiler

Okul yararına pişirdiler

Paylaş
Okul yararına pişirdiler

Okul yararına pişirdiler

Murat YAYIN/MALKARA (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, okulun ihtiyaçlarını karşılamak için pişi günü düzenledi.
Gazibey Mahallesi Künkçeşme Caddesi üzerinde düzenlenen pişi gününe, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Kadınların yaptığı pişiler, kurulan stantlarda davetlilere ikram edildi.
Etkinlikten toplanan paralarla öğrencilerin ve okulun ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Büşra Özdemir, "Buradaki amacımız başta öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle bir bütünlük sağlamak. Bunun yanı sıra halkımıza okulumuzu tanıtmak. Öncelikli amacımız bir bütün olabilmek, bir aile olabilmek. Bu etkinlikten kazandığımız paraları ve halkımızın yaptığı bağışları okulumuzun yararına ve bir sonraki yapacağımız faaliyetlerde yine Malkara'nın ihtiyaçları doğrultusunda harcamayı planlıyoruz. Gelen ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı