Burdur Okula Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi

Okula Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi

Paylaş
Okula Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi

Okula Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Merkez Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlkokulu ve Ortaokulu'na Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi açıldı.

Atölyenin açılışına Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Çetinkaya, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu, Okul Müdürü Gülizar Güzel, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Vali Hasan Şıldak, "Ülkemizde özellikle eğitim alanında insanlarımızın eğitime önemli destekleri, çok cömert katkıları oluyor. Okul, yurt, pansiyon yapımı konularında her türlü katkıyı halkımız hiç esirgemedi. Bu atölyenin açılışında da desteklerini esirgemeyen Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi yönetimiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Işık Berberoğlu, "Ülkemizde 91, ilimizde 53'üncü yılını kutlayan derneğimiz bağışçılarımızın desteğiyle bugünlere gelmiştir. Doğru yerde, doğru zamanda, doğru insanlarla bugünlere erişildi. Bize güven duyan, bize destek veren tüm bağışçılarımıza, kamu kurumlarına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Okul Müdürü Gülizar Güzel de atölyenin açılışında destek olan Türkiye Yardım Sevenler Derneği'ne teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi'nin açılışı yapıldı. Vali Şıldak Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Işık Berberoğlu'na plaket verdi.

Protokol üyeleri açılış sonrasında atölyedeki öğrencilerle birlikte çeşitli oyunlar oynadı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı