Türkiye (Son Dakika) Okullar ne zaman açılıyor, üniversiteler açılacak mı? Bakan Koca'dan yüz yüze eğitim açıklaması

Okullar ne zaman açılıyor, üniversiteler açılacak mı? Bakan Koca'dan yüz yüze eğitim açıklaması

Paylaş
Okullar ne zaman açılıyor, üniversiteler açılacak mı? Bakan Koca'dan yüz yüze eğitim açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, özellikle merak edilen okullar açılacak mı konusuna açıklık getirdi. İşte detaylar...

Kritik Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Bakan Koca açıklamalarda bulundu. Koca, özellikle yüz yüze eğitim konusunda önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Bakan Koca'nın açıklamalarından satır başları:

Bilim Kurulumuz görüşüyor. Zannediyorum bu hafta konuyla ilgili cevap vermiş olacağız. Şu an salgının geldiği seyir vakaların, son 2 hafta bir artış içinde olduğu, mutasyonların giderek varlığını artırdığı şeklinde.

Şubat sonuna doğru öğretmenlerimiz için de, özellikle eğitim başlanacak olan sınıflar için söylüyorum, aşılama takvimi başlamış olacak. Özellikle yüz yüze eğitimin, uygulamalı eğitimler dışında, bu dönemde başlatılmasının risk teşkil ettiğini söyleyebilirim.

Yüz yüze eğitime geçecek özellikle ilköğretim okulları için MEB'den listeleri almış olduk. Muhtemelen ay sonuna doğru öğretmenlerimizi de, özellikle eğitim başlanacak sınıflar için söylüyorum, aşılama takvimi başlamış olacak.

Haberin Devamı