Spor 'Olcan Adın'ı satmıyoruz'

'Olcan Adın'ı satmıyoruz'

Paylaş
'Olcan Adın'ı satmıyoruz'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sosyal medyada dolaşan 'iki başkan anlaştı Olcan Galatasaray'a doğru' haberini yalanladı

Sosyal medyada öğlen çıkan Olcan Adın transferinde iki başkan anlaştı haberine İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yalanlama geldi.

Haberin Devamı

Hürriyet'in haberine göre Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu özel açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Adasında Ünal Aysal ile bir araya geldiği iddialarını da yalanladı ve "Ben hiç kimse ile görüşmedim. Ünal Aysal ile bir araya geldiğim doğru değil. Olcan Adın'ı satmıyoruz. Bu konudaki kararımız değişmedi. Trabzonspor'un Olcan'a ihtiyacı var. Olcan bize lazım" diyerek Galatasaray'a transferini onayladığı iddialarını yalanladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ise Olcan için Trabzonspor kulübü ile söz kestikleri iddiasına "Transfer konusunda henüz hiçbir kulüple varılmış bir mutabakat yok" diyerek Mancini'nin çok istediği futbolcunun transferinde sona yaklaştıkları iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Haberin Devamı