Spor Olcan Galatasaray'a gidecek mi?

Olcan Galatasaray'a gidecek mi?

Paylaş
Olcan Galatasaray'a gidecek mi?

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, oyuncuları Olcan Adın ile 1 yıllık daha sözleşmelerinin bulunduğunu, bu futbolcuyla sezon sonunda sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceklerini söyledi.

Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek Olcan’ın başka bir kulübe gitmesi gibi bir durumunun olmadığını belirtti. Olcan Adın’ın sözleşmeli oyuncuları olduğunu ifade eden Güney, "Bu futbolcunun 1 yıl daha sözleşmesi var. Sezon sonunda oturup sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceğiz. Biz istemeden hiçbir kulübe gidemez" dedi. Tek düşüncelerinin Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek olduğunu vurgulayan Güney, "Gaziantepspor’u yenerek iddiamızı sürdürdük. Bu yolda emin adımlarla gidiyoruz. Ligde 3 maçımız ve alınacak 9 puan var. Özellikle Sivasspor ile yarışıyoruz. Avrupa’ya gitmenin yolu bizim için 4. olmaktan geçiyor. Bunun için kaybetmemek zorundayız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Zokora’nın ayrılması

Güney, gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek Didier Zokora’nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini belirterek, "İki taraf da özveride bulundu. Zokora da geleceğe yönelik bir alacak talebinde olmadı. Ona, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Her zaman gözümüzde ’Trabzonsporlu Zokora’ olarak kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Futbolda şartların günün birinde ayrılık getirebileceğini kaydeden Güney, "Zokora, Trabzonspor’a hizmet etmiştir, ’Trabzonsporlu Zokora’ olarak onu anacağız. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Takıma katkısı olmuştur, Şampiyonlar Ligi’nde deneyimleriyle katkı yapmıştır. Kendisini iyi dileklerle anacağız. Problemsiz bir şekilde ayrıldık. İki tarafın istekleri doğrultusunda gerçekleşti" dedi.

Özer müjdesi

Güney, Eskişehirspor maçında sakatlanarak sol uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilen Özer Hurmacı’nın tedavisinin olumlu bir şekilde sürdüğünü söyledi. Özer’in sahalardan 2 ile 4 hafta arası uzak kalabileceğini daha önce açıkladıklarını anlatan Güney, "Özer Hurmacı bu hafta takımla çalışmalara başlayacak. Tedavisinde gelişmeler olumlu. Bursa maçında oynamazsa Galatasaray maçında oynama ihtimali yüksek. Çünkü tedaviye olumlu cevap verdi" diye konuştu. Gaziantepspor maçında sakatlanan Bosingwa’nın sağ uyluk arka adalesinde 1. derecede yırtık bulunduğunu ifade eden Güney, "Sahalardan 1-2 hafta uzak kalacak. Bursaspor maçında takımda yer alamayacak. Galatasaray maçına yetiştirmeye çalışacağız" dedi. Güney, dizinde ödem oluşan Yusuf Erdoğan’ın tedavisinin olumlu sürdüğünü, bu futbolcunun Bursaspor maçında takımda yer alabileceğini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı