Spor Olcay Şahan: Hedefim futbolu Beşiktaş'ta bırakmak

Olcay Şahan: Hedefim futbolu Beşiktaş'ta bırakmak

Paylaş
Olcay Şahan: Hedefim futbolu Beşiktaş'ta bırakmak

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, hedefinin, futbolu Beşiktaş'ta bırakmak olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı futbolcu, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, kendisine Beşiktaş’ta oynama fırsatı veren yönetim kuruluna teşekkür ederek, "Samet Aybaba’nın benim üzerimde emeği büyük. Kendime güveniyordum. Geçen zamanda kendimi kanıtladığımı düşünüyorum. Milli takımda da kalıcı olma yolundayım. Beşiktaş gibi bir camiada oynamak kolay değil. Futbolcular gelip gidebilir her an. Performansı kötü olan gider, bunun bilincindeyim. Hedefim, Beşiktaş’ta futbolu bırakmak" dedi.

İkinci yarıya en güzel şekilde hazırlandıklarını kaydeden Olcay, neşeli bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getirdi.

Ligde en iyi futbolu Beşiktaş’ın oynadığını savunan Olcay Şahan, şunları söyledi:

"Türkiye’de herkes bizi konuşuyor. Sezon sonu kupa kaldırmazsak çok üzücü olur. Sezonun ikinci yarısına bomba gibi hazırlanıyoruz. Stadımız olmadan şampiyon olursak tarihe geçeriz. Bu başarıyı tatmak istiyoruz. Takımımızın kalitesi çok yüksek. Üç kulvarda mücadele ediyoruz. Demba Ba ve Gökhan Töre daha erken takıma gelse, Jose Sosa takımda olsa Arsenal’i eleyip Şampiyonlar Ligi’ne katılabilirdik. Avrupa Ligi’nde final oynamak istiyoruz."

Farklı statlar

Farklı statlarda oynamalarının kendilerini yorduğunu vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, "Buna rağmen performansımız üst düzeyde. Tüm oyuncular kenetlenmiş durumda. Stat olmadan bunları yapabiliyorsak, stadımız olsa çok daha fazlasını yapabiliriz. Umarım 6 ay içinde stadımız hazır olur ve orada şampiyonluk kutlaması yaparız" diye konuştu.

Geçen sezonki gol ve asist sayısını yeniden yakalamak istediğini anlatan Olcay, "Slaven Bilic’in olduğu tarafta oynamak benim için daha iyi. Beni yönlendiriyor, işimi kolaylaştırıyor" ifadelerini kullandı.
Olcay Şahan, Beşiktaş’ta yaşadığı en güzel anın ise 2012-2013’te Fenerbahçe’ye son saniyede attığı gol olduğunu söyledi.

Yabancı oyuncu kuralının değişmesi

Siyah-beyazlı futbolcu, yabancı kuralının değişmesiyle altyapıdan oyuncu çıkmasının zorlaşacağını belirterek, "Olumlu ya da olumsuz etkileri olacaktır. Yaşamadan bilemeyiz. Kim formayı hak ederse o oynar. Kulüpler bütçelerine göre hareket eder" diye konuştu.

Teknik direktörleri Slaven Bilic’i değerlendiren Olcay, "Slaven Bilic, çok iyi ve mütevazı bir insan. Herkesle çok güzel ilişkisi var. Şakalaşıyor, dertleşiyor. Çok başarılı bir teknik heyete sahibiz. Onların pozitif enerjileri bizlere yansıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı