Gündem Öldü diye gazete örttüler

Öldü diye gazete örttüler

Paylaş
Öldü diye gazete örttüler

İstanbul Beyoğlu'nda bir otomobilin çarptığı Mehmet İrhan polis ekiplerince öldü sanılarak üzerine gazete örtüldü. Ancak İrhan'ın ölmediği belirlendi

Beyoğlu Halıcıoğlu'da metrobüsten indikten sonra durağın az ilerisindeki alt geçidi kullanmak istemeyen Mehmet İrhan'a (47), saat 22.00 sıralarında Mecidiyeköy'den Topkapı istikametinde seyir halindeki Koray Kurtuluş'un (23) kullandığı 34 EP 9521 plakalı otomobil çarptı.

Plakası düşen otomobilin sürücüsü Koray Kurtuluş olay yerinden hızla uzaklaştı. Kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

ÖLDÜ DİYE GAZETE KAĞIDI ÖRTÜLER

Sağlık ekiplerinden önce olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede Mehmet İrhan'ın öldüğünü belirleyip gazete ile üzerini kapadı ve olay yerine güvenlik şeridi çekti.

20 DAKİKA SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ

Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede İrhan'ın ölmediğini belirleyip, gazete kağıtlarını kaldırdı. Ancak 20 dakika kalp masajı yapılan ağır yaralı İrhan kurtarılamadı.

İkinci kez üzerine gazete kağıdı örtülen adam, yaklaşık 2 saat caddenin üzerinde Adli Tıp Kurumu'nun cenaze aracının gelmesini bekledi. Kaza nedeniyle 1 şeridi kapanan Haliç Köprüsü girişinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Olay yerine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri trafiğin kontrollü olarak akmasını sağladı. Araç kuyruğu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne kadar uzandı.

2 SAAT SONRA TESLİM OLDU

Kaza sonrası plakasını olay yerinde düşüren otomobilin sürücüsü Koray Kurtuluş, 2 saat sonra Haliç Polis Merkezi'ne teslim oldu.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, cesedin kaldırılması ile normale dönerken, Kurtuluş'un sabah saatlerinde adliyeye sevkedileceği öğrenildi.

Ozan URAL/İSTANBUL (DHA)