Magazin Öldürdü ama vazgeçemedi

Öldürdü ama vazgeçemedi

Paylaş
Öldürdü ama vazgeçemedi

"Avatar"ın ilk filminde rol alan Sigourney Weaver'ın karakteri "Grace Augustine" ölmüştü. Ancak yönetmen James Cameron, tecrübeli oyuncudan vazgeçmedi ve onu yeni bir karakterle hayata döndürüyor

Sigourney Weaver, Avatar’ın devam filmine yeni bir karakterle dönüyor.

Avatar’ın devam filminde de rol alacağı açıklanan Sam Worthington, Zoe Saldana ve Stephen Lang gibi oyunculardan sonra açıklanan yeni isim Sigourney Weaver oldu.

"Avatar"ın yaratıcısı James Cameron ve yapım şirketi "20th Century Fox", ünlü yıldız Sigourney Weaver’ın "Avatar"ın devam filmlerine farklı bir karakterle dönmesine karar verdi.

Yönetmen James Cameron, filmin çekimlerine 2014’ün son aylarında başlayacağını söyledi.

Avatar’ın yönetmeni James Cameron, “Sigourney ile Aliens filmini yaptığımız 1985’ten bugüne uzanan bir geçmişmiz var. Her zaman birlikte iyi çalışan iki arkadaş olduk. Sigourney’nin Avatar’ın devam filminde oynayacak olması beni mutlu ediyor” dedi.

“Sigourney’nin karakteri Grace Augustine ilk filmde ölmüştü. O sonraki filmlerinde daha farklı ve zorlayıcı karakterleri canlandırmaya devam etti” diyerek sözlerine devam eden Cameron, “Sigourney ile uzun bir geçmişe dayanan işbirliğimizin bu son bölümü için ikimizde sabırsızlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Henüz isimleri belirlenmemiş olan devam filmleri arka arkaya çekilecek. Filmler 1 yıl arayla vizyona girecek ve ilk film Aralık 2016’da izlenebilecek. Filmlerin yapımcılığını Lightstorm Entertainment aracılğıyla Cameron ve Jon Landau üstlenecek.

2009 Aralık ayında gösterime giren Avatar, 2.8 milyar dolar ile tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi olmuştu.

Haberin Devamı