Türkiye (Son Dakika) Öldürdüğü yılanla Beşiktaş'ta tur attı

Öldürdüğü yılanla Beşiktaş'ta tur attı

Paylaş
Öldürdüğü yılanla Beşiktaş'ta tur attı

Taşla öldürdüğü yaklaşık 1.5 metre boyundaki yılanla 2 saat boyunca Beşiktaş'ta tur atan şahıs, görenleri hayrete düşürdü. Öldürdüğü yılanla kebap yapacağını iddia eden şahıs, pişman olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi

Maçka Parkı’ndan geçen İbrahim Çiftçi isimli bir vatandaş, merdivenlerde gördüğü yaklaşık 1.5 metre boyundaki yılanı taşla öldürdü. Öldürdüğü yılanı bir sopa yardımıyla taşıyan Çiftçi, yaklaşık 2 saat boyunca Beşiktaş’ta tur attı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer30772","30772","201505","30772-304222.jpg","1", "0","Öldürdüğü yılanla Beşiktaş'ta 2 saat turladı!");

GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Çiftçi’yi elindeki yılanla gören vatandaşlar şaşkına döndü. Yılanın zehirli olabileceğini iddia eden şahıs, öldürdüğüne pişman olduğunu söyledi.

'BİR DE BUNUN KEBABINI YAPAYIM DEDİM'

Çiftçi, yılanın hala hareket ettiğini belirterek, "1 metreden fazla. Maçka Parkı’nın merdivenlerinde hissettim. Aldım iki tane taş. Tam isabet. Etkisiz hale getirdim. Ben aslında vurmaya kıyamam. İzlemek isterim. Soğuktan dolayı uyuşuk hale gelmişti, onun için avlamak kolay oldu. İnsanların dikkatli olmasını söyleyelim. İki saat oldu ben bunu vuralı hala hareket halinde. Onların yaşama hakkı var. Onun da görevleri var. Vurduğuma üzüldüm. Zehirsiz yılan bir tek suda olur. Yılan yılandır. Belki bu 10 kişiyi öldürebilir. Yılan kesinlikle zehirlidir. Ben korkmam. Urfalı yılandan korkar mı? Her şeyin kebabı var birde bunun kebabını yapayım dedim. İcatçısı ben olayım. Kebapçılara hodri meydan" dedi.

İHA