Türkiye (Son Dakika) Öldürülen öğretmenin ortaya çıkan görüntüleri yürek burktu

Öldürülen öğretmenin ortaya çıkan görüntüleri yürek burktu

Paylaş
Öldürülen öğretmenin ortaya çıkan görüntüleri yürek burktu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde öğrencisi tarafından öldürülen müdür yardımcısının, "Okuldayız, Güvendeyiz" projesine destek olmak amacı ile çekilen görüntülerde dile getirdiği "Herkes okulda, herkes güvende" sözleri yürek burktu

Kocaeli’nin Gebze ilçesi İnönü Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi’nde bulunan Atatürk Anadolu Lisesinde dün öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürülen müdür yardımcısı Necmeddin Kuyucu’nun okuldaki görevlilerle "Okuldayız Güvendeyiz" mesajlı video çektiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Eğitime bir gün ara verildiği Gebze’de on binlerce kişinin katıldığı tören sonrası toprağa verilen Kuyucu’nun yer aldığı video ise sosyal medyada yoğun olarak paylaşım yapılmaya başlandı.

"Herkes okulda, herkes güvende" projesi kapsamında çekilen görüntülerde Kuyucu’nun öğretmen arkadaşları ile birlikte projeye destek vermek amacı ile "Okuldayız, güvendeyiz. Herkes okulda, herkes güvende" sözlerini dile getiriyor.

TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, Öğrencisi tarafından öldürülen öğretmen Necmeddin Kuyucu’nun cenazesi okulunda düzenlenen törenin ardından Gebze Ahatlı Mahallesi’ne getirildi.

Ahatlı Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, öğretmenin ailesi, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberin Devamı

Cenaze namazının ardından Necmeddin Kuyucu’nun cenazesi Ahatlı Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze töreninde, Kuyucu'nun eşi ve oğlu birbirine sarılıp gözyaşlarına boğuldu.

İHA-DHA