Gündem Öldürüp ambulans çağırdı!

Öldürüp ambulans çağırdı!

Paylaş
Öldürüp ambulans çağırdı!

Öldürüp ambulans çağırdı!

Gaziosmanpaşa’da Samet Köse'yi (27) bıçaklayarak öldürüp cep telefonundan ambulans çağırdıktan sonra olay yerinden kaçan Güven İ. (27) kısa sürede yakalandı. Poliste sorgulanan Güven İ., “Bana saldırdı. Kendimi korumak için bıçağımı rastgele salladım” dedi.

Sarıgöl Mahallesi, Dereyolu Sokak üzerinde 5 Kasım 2010'da meydana gelen olayda 112 Acil Servis'i arayan bir kişi bıçakla yaralanmış biri olduğunu söyleyerek ambulans çağırdı. Olay yerine polis ekipleriyle birlikte giden Acil Servis elemanları yerde kanlar içinde yatan Samet Köse’nin cesedi ile karşılaştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nün başlattığı soruşturmada ambulansı arayan kişinin ortada olmadığı tespit edildi. Bunun üzerine cep telefonu numarasından şüpheli olarak tespit edilen Güven İ. kısa sürede gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanan Güven İ.’nin olay sırasında sarhoş olduğunu ve Samet Köse ile neden kavga ettiklerini hatırlamadığını söylediği belirtildi. Samet Köse’nin kendisine saldırdığını ve korunmak için bıçağını çektiğini söyleyen Güven İ., “Bıçağı onu korkutmak için rasgele salladım. Yere düşünce korkup ambulans çağırdım. Daha sonra oradan kaçtım” dedi.

Poliste işlemleri tamamlanan Güven İ., Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne götürüldü.