Gündem Öldürüp battaniyeye sardılar

Öldürüp battaniyeye sardılar

Paylaş
Öldürüp battaniyeye sardılar

Beyoğlu'nda açık kimliği henüz belirlenemeyen Fas asıllı, adının Leyla olduğu belirlenen 25 yaşlarındaki kadın evinde, kesici aletle öldürülerek, battaniyeye sarılmış halde bulundu

Hacıahmet Mahallesi, Hacızeynel Sokak, 12 numarada yaşanan olay, sabah saatlerinde daireden ağır kokular gelmesi ile fark edildi. Kayıplara karışan Amar R.’nin geçtiğimiz günlerde evsahibine giderek memleketine döneceğini söyleyip daire için verdiği depoziti istedi. Evi kontrol etmek üzere, kiracı ile evsahibi anlaştı.

Haberin Devamı

Ancak Amar R.’den günlerdir ses çıkmadı. Bunun üzerine ev sahibi, sabah saatlerinde, kiracısı ile görüşmek üzere daireye geldi. Kimseye ulaşamayıp, ağır kokular fark edince polisten yardım istedi. Yapılan kontrolde, battaniye ve naylona sarıldıktan sonra, çekyatın altına gizlenmiş, kadının cesedi bulundu.

Yapılan kontrolde, yaklaşık iki gün önce öldürüldüğü anlalışan kadının boynunda ve bileğinde kesici alet yaraları görüldü. Olay yerinde suç aleti ve kadının pasaportu bulunamadı. Ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL, (DHA)