Gündem Öleceğini rüyasında görmüş

Öleceğini rüyasında görmüş

Paylaş
Öleceğini rüyasında görmüş

Kansere yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü müzisyen Murat Göğebakan'ın öleceğini rüyasında gördüğü ortaya çıktı

Ünlü müzisyen Göğebakan'ın 5 yıl mücadele ettikten sonra yenik düştüğü kanser hastalığından hayatını kaybedeceğini rüyasında gördüğü ortaya çıktı.

Göğebakan'ın rüya gördükten sonra hemşehrisi ünlü rüya yorumcusu Mehmet Emin Kırgil'in yanına giderek Hz Şehit Kafer türbesini ziyaret etti.

Göğebakan ziyaret sırasında Kırgil'e bir beyaz kuşun kendisini aldığını söyleyerek, "Beyaz bembayaz kanatları olan bir kuş aldı götürdü beni. Pencereden aldı beni, ben de ayaklarından tuttum, kanat çırparak götürdü beni. Binaların arasından geçtik. Sağlı sollu şekiller yazılar vardı eski yazıydı. Götürdü yere bıraktı beni. Orada sen şunu yap şen bunu yap diye talimat verdi" diyerek "Kuş gelip beni götürdüğünde galiba gidiyoruz" dedi. Kırgil ise rüyanın Göğebakan'ın tekrar yükselişe geçeceğini, ömrünün uzayacağını söyledi. Ancak Göğebakan buna inanmayarak, "Emin, türbedeyiz, rüyayı düzgün yorumla" dedi. Bunun üzerine Kırgil, "Beyaz kuş dertlerinden sıkıntılarından kurtulacağının işareti" diye yorum yaptı. Ancak Göğebakan buna da inanmayarak, "Emin işte geldik işte gidiyoruz" diye yanıt verdi.

Göğebakan, daha sonra küresinin 15 olduğunu daha önce ayda bir kan alırken, bunun 4 güne düştüğünü belirterek, "Aldığımız kanı 4 günde tükettik. Şimdi özel bir hastaneye gidip yine kan alacağım" dedi. Kırgil ise bütün bu konuşmaları cep telefonu kamerası ile çekti.

Kırgil, Göğebakan'ın öleceğini önceden bildiğini bunu rüyasında da gördüğünü belirterek, "Ben rüyasını kendisinin moralini bozmamak için farklı yorumladım. Ancak o öleceğini biliyordu. 'İşte geldim işte gidiyorum' dedi. Öyle de yaptı ve gitti" diye konuştu.

İHA