Türkiye (Son Dakika) Ölen yavrusunun başından ayrılmıyor

Ölen yavrusunun başından ayrılmıyor

Paylaş
Ölen yavrusunun başından ayrılmıyor

Artvin'de bir sokak köpeği, ölen yavrusunun başucundan 24 saati geçmesine rağmen ayrılmıyor

Artvin’de bir sokak köpeği, ölen yavrusunun başucundan 24 saati geçmesine rağmen ayrılmıyor.

Haberin Devamı

Artvin-Şavşat karayolu DSİ 26. Bölge Müdürlüğü yakınında, aracın çarpması sonucu öldüğü sanılan yavru köpek ile aradan bir günden fazla zaman geçmesine rağmen ölen yavrusunun başından ayrılmayan anne köpeğin, zaman zaman yavrusunu yalayarak uyandırmaya çalışması görenleri duyulandırdı.

Karayolu yakınında evi bulunan Memiş Başlı (52), gazetecilere yaptığı açıklamada, anne köpeğin bir süreden beri çok sayıda yavrusuyla etrafta dolaştığını hem kendisinin hem de duyarlı vatandaşların anne ile yavrularını beslediğini söyledi.

Zamanla yavruların kaybolduğunu ve tek yavru kaldığını dile getiren Başlı, "Anne köpek yavrularını bulamadığından olsa gerek son zamanlarda sürekli havlıyordu. Son yavruyu da arkadaşlar karayolunun kenarında ölü buldu, annesi yanındaydı. Aradan bir günden fazla zaman geçmesine rağmen anne yavrusunun başucundan ayrılmadı. Sürekli etrafında dolaşıp durdu, zaman zaman yavrusunu yalayarak uyandırmaya çalışması görenleri duygulandırdı" dedi.

Haberin Devamı

Memiş Başlı, yavru köpeğin kokmaya başladığını, görevlilerin gelmemesi halinde köpeği kendi imkanlarıyla gömeceğini belirtti.