Ekonomi Ölüdeniz Kumburnu'ndaki tepki çeken localar kaldırıldı!

Ölüdeniz Kumburnu'ndaki tepki çeken localar kaldırıldı!

Paylaş
Ölüdeniz Kumburnu'ndaki tepki çeken localar kaldırıldı!

Dünyanın en özel koylarından Ölüdeniz Kumburnu bölgesindeki milli parkta denize sıfır konulan localar gelen yoğun tepkilerin ardından kaldırıldı

Muğla Fethiye’deki Kumburnu Tabiat Parkı'nın sahiline dizilen ahşaptan yapılan üzeri hasırla örtülü localar, fiyatı ve milli parka yakışmayan görüntüsü nedeniyle eleştiri konusu olmuştu.

Giriş ücreti olan 7 TL'yi Muğla’ya Hizmet Vakfı ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı ortaklığıyla kurulan MUÇEV şirketinin aldığı parkta, denizin yanıbaşına konulan localar için günlük 210 TL alınıyordu.

LOCALAR KALDIRILDI, PLAJ ESKİ HALİNE DÖNDÜ


Şemsiye ve şezlongların ise her biri 15 TL olduğu Kumburnu plajında, tepki çeken ve eleştirilen localar ile ilgili haberlerin medyada yayınlanması üzerine eleştirilere sessiz kalmayan işletmeci locaları kaldırdı ve plaj bugün eski görünümüne kavuştu.



Ölüdeniz'deki Kumburnu Tabiat Parkı'nda günlüğü 210 liradan loca hizmeti veriliyordu

'ELEŞTİRİLERDEN DOLAYI KALDIRDIK'


Kumburnu Tabiat Parkı'nın işletmecisi Güney Aydeniz Turizm A.Ş. Genel Müdürü Halil Tatlıcı, tatilcilerin denize bu kadar yakın kurulmasından yakındığı locaları ailelerden gelen talep üzerine konulduğunu ve sabit olmadığını söyledi.


Ölüdeniz'de tatilcilerin 'loca' isyanı!


Halil Tatlıcı, “Locaları ailelerden gelen istek üzerine bir hizmet olarak sunduk. Çocuklarıyla birlikte rahat bir şekilde denize girmek istiyorlardı. Localar bu nedenle konuldu. Fiyatı e dedi. (Hürriyet)



Muğla Fethiye’deki Kumburnu Tabiat Parkı

Haberin Devamı