Türkiye (Son Dakika) Ölüm onu 'at' üzerinde yakaladı

Ölüm onu 'at' üzerinde yakaladı

Paylaş
Ölüm onu 'at' üzerinde yakaladı

Kars'ta 55 yaşındaki Tamara Yıldırım, atıyla çayırdan evine dönerken üzerine yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Olayda at da telef oldu

Olay dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Dikme Köyü’nde meydana geldi. 60 yaşındaki Adnan Yıldırım, eşi Tamara Yıldırım ile birlikte köye 3 kilometre uzaklıktaki çayıra gitti.

Haberin Devamı

Tırmıkla otı toplayan Yıldırım çifti yağmur yağmaya başlayınca köye dönmeye karar verdi. Tamara Yıldırım tırmığını da üzerine koyduğu atla, eşi Adnan Yıldırım ise traktörle yola çıktı.

EŞİNİ KURTARMAYA ÇALIŞTI AMA...

Karı- koca arasında 150 metre mesafe varken, aniden gök gürledi ve ardından da tırmığın üzerine yıldırım düştü. Adnan Yıldırım, olay yerine gittiğinde eşinin yandığını, atın can çekiştiğini gördü. Ceketini çıkararak yanan elbiseleri söndüren Yıldırım’ın bu çabası, eşini kurtarmaya yetmedi. Gözyaşı döken Adnan Yıldırım, köylülere durumu bildirdi.

Jandarmanın incelemesinin ardından Tamara Yıldırım’ın cenazesi ambulansla Kars Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hiç çocuğu olmayan Tamara Yıldırım için köyde taziye çadırı kuruldu. Eşinı kaybeden ve olayın şokunu üzerinden atamayan Adnan Yıldırım’ı yakınları ve köylüler teselli etti. Köylülerden Kemal Uluhanlı, "Adnan Yıldırım eşini kurtarmak isterken üstü başı, saçları yanmış" dedi.

Haberin Devamı

DHA