Türkiye (Son Dakika) Ölümden kaçamadı

Ölümden kaçamadı

Paylaş
Ölümden kaçamadı

Sultanbeyli'de Servet Taş, kendisinin kovalayan kişilerden kaçamadı. Kafasına iki, omuzuna bir kurşun isabet eden Taş, sokak ortasında can verdi.

Ahmet Yesevi Mahallesi Zeliha Sokak’ta meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti:

Haberin Devamı

Sabah saat 07.30 sıralarında peş peşe silah sesleri duyuldu. Sokağa çıkan vatandaşlar iki bina arasındaki boşlukta kanlar içinde yatan bir kişiyi görünce, hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada silahlı 2 kişinin cinayeti işlediğini ve 34 TD 2052 plakalı beyaz renkli bir otomobille olay yerinden uzaklaştıklarını tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan bulundu. Üzerinden Servet Taş (38) kimliği çıkan cesette yapılan incelemede, kurşunların ikisinin kafaya birinin de omuza isabet ettiği belirlendi. Olayı haber alarak caddeye gelen Servet Taş’ın ablası, polis tarafından güçlükle sakinleştirildi. Emniyet şeridini geçerek kardeşinin cesedin olduğu yere girmeye çalışan kadın gözyaşları içinde feryat etti.

Haberin Devamı

Bazı çevre sakinleri, "Silah sesleri duyunca aşağı indim. Burada bir kişi vurulmuş bir halde yatıyordu" diye konuştu.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından ceset Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan ve iki kişi olduğu belirlenen saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Ramazan ALMAÇAYIR/ İSTANBUL, (DHA)