Türkiye (Son Dakika) Ölümlü kazada kahreden detay

Ölümlü kazada kahreden detay

Paylaş
Ölümlü kazada kahreden detay

Tokat’ın Niksar ilçesinde, Erbaaspor otobüsünün karıştığı kazada hayatını kaybeden genç psikolog Merve Önel’in cenazesi Aydın’a gönderildi

Tokat Niksar yolu Dönekse Kavşağı yakınlarında TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Erbaaspor kafilesini Sivas Havalimanı'na götürdükten sonra dönen Hasan Ş. idaresindeki otobüsün, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen iki araçla çarpışması sonucu psikolog Merve Önel hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı.

Haberin Devamı

2 AY ÖNCE ATANMIŞ

Aydın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde psikolog olarak çalışırken yaklaşık 2 ay önce Niksar Devlet Hastanesi’ne atanan Önel için çalıştığı hastanede cenaze töreni düzenlendi.

NİŞANLIYDI

Birkaç ay önce nişanlandığı ve düğün hazırlıkları yaptığı öğrenilen Önel’in cenazesi törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Aydın’a gönderildi.

ESKİ KURUMU TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Eski personeli için taziye mesajı yayınlayan Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, “Aydın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde psikolog olarak çalışan değerli çalışma arkadaşımız Merve Önel’i elim bir trafik kazasında kaybettik. ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Haberin Devamı

Acılı ailesine ve gün çalışma arkadaşlarımıza sabır ve baş sağlıyı diliyoruz” ifadelerini kullandı.