Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu

Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu

Paylaş
Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu

Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Ömer Halisdemir Üniversitesi yaklaşık 3 bin öğrencisini düzenlediği mezuniyet töreniyle uğurladı.
Ömer Halisdemir Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen törene Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı vekili Mustafa Seymen, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Şehit Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, akademik ve idari personel, davetliler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Törende konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemiz, sürekli gelişen teknolojik altyapısıyla, hem eğitsel hem de araştırma faaliyetleriyle ilimizin gözbebeği, iç Anadolu bölgesinin parlayan yıldızı konumundadır.Türkiye’nin başat üniversitelerinden biri olma yolunda emin adımlarla yürüyen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi başta Valiliğimiz olmak üzere ildeki diğer kurum kuruluşlarla işbirliği yaparak ilimizin sorunlarına çözüm üretme noktasında her zaman katkı sağlamış ve sağlamaya da devam ediyor" dedi.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ise 28 bini aşan öğrencisi, 950 akademik ve bin 500 idari personel ile ülkemize hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi. Rektör Kar, mezun öğrencilere seslenerek, "Büyük bir gayret, sabır ve disiplin ile sürdürdüğünüz eğitim-öğretim hayatınızın zorlu bir aşamasını daha başarı ile tamamlamış bulunmaktasınız. Öğrenim süresince, dinamik bir akademik kadro ve çağdaş bir müfredat ile karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilmeniz, geleceğin belirsizliklerini göğüsleyebilmeniz ve nitelikli bir şekilde mezun olmanız için elimizden gelen gayreti gösterdik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından bölümlerinde ilk üçe giren mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi, bölüm birincilerinin kütüklere plaka çakması ile devam eden tören, keplerin havaya atılması ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı