Merkez Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde 'Oyunla Gülen Yüzler' etkinliği

Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde 'Oyunla Gülen Yüzler' etkinliği

Paylaş
Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde 'Oyunla Gülen Yüzler' etkinliği

Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde 'Oyunla Gülen Yüzler' etkinliği

Andaç ARSLANPAY/ NİĞDE, (DHA)- NİĞDE Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Emin-Emine Teoman Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından Dünya Engelliler Günü kapsamında, 'Oyunla Gülen Yüzler' adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Altunhisar Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serkan İbiş, Emin - Emine Teoman Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ferudun Yaşar ile çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Serkan İbiş, mutluluğun engel tanımadığına vurgu yaparak, "Bugün burada engelli kardeşlerimiz ile birlikte sporun kaynaştırıcı gücü sayesinde engellerin nasıl aşılabildiğini göstereceğiz. Üniversitemizin “Engelsiz Kampüs” hedefi doğrultusunda BESYO olarak biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mutluluğun tüm engelleri aşacağına ve paylaştıkça artacağına inanıyor, bugünün mutluluk ile anılmasını diliyorum” dedi.
Etkinlikte engelli çocuklar, birçok eğlence parkurunun bulunduğu salonda, kendilerine eşlik eden beden eğitimi ve spor yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri sayesinde keyifli bir gün geçirdi.
Etkinlik protokol üyelerinin engelli öğrencilere madalya takması ve toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı