Gündem Önce kredi çektirdi, sonra da sokak ortasında bıçakladı

Önce kredi çektirdi, sonra da sokak ortasında bıçakladı

Paylaş
Önce kredi çektirdi, sonra da sokak ortasında bıçakladı

Hatay Kırıkhan'da iki iş ortağı arasındaki kredi meselesi kanlı bitti. Eski iş ortağına kredi çektiren ve ortağının 'Borcu üstüne al' demesi üzerine sinirlenen zanlı, ortağını sokak ortasında defalarca bıçakladı

İş ortağı olan Soner Tepe ve Mehmet Kaya arasında yaşanan kredi borcu meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Kaya’nın talebi üzerine bankadan kredi çeken Tepe, ortağının bankadaki borcu üstüne almasını istedi.

Haberin Devamı

İddiaya göre, ilk başta sinirlenen ve tartışan Mehmet Kaya, daha sonra bankaya gitme teklifini kabul etti. Tartışma sonrası bankaya gitmek için beraber yürüyen Mehmet Kaya, cebindeki bıçağı çıkartarak iş ortağı Soner Tepe'yi defalarca bıçakladı.

Olay anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı:

Ortağının saldırısı sonrası kendisini korumaya çalışan Soner Tepe, bir hamleyle saldırgandan kurtuldu. Çevredekilerin de gelmesiyle bıçaklı saldırgan Mehmet Kaya gözden kaybolurken kanlar içinde yere yığılan Soner Tepe, ambulansla Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Soner Tepe'nin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Ortağına saldırarak olay yerinden kaçan Mehmet Kaya, polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalandı. Saldırgan Mehmet Kaya, Emniyet'teki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Haberin Devamı