Bilim - Teknoloji OnePlus 6'da yeni detaylar ortaya çıkıyor
Paylaş
OnePlus 6'da yeni detaylar ortaya çıkıyor

Uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri sayesinde kısa sürede sektörde söz sahibi olan OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Önümüzdeki dönemde tanıtılacak olan OnePlus 6 hakkındaki bazı detayları zaten biliyoruz. Bilmediklerimiz ise yeni yeni ortaya çıkıyor.

Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor. Son dönemde her ne hikmetse, Android tarafındaki akıllı telefon üreticilerinde bir çentik merakı başladı. Son dönemde çıkan ya da çıkacak olan telefonlara baktığımızda iPhone X benzeri çentiğe sahip olduklarını görüyoruz.

Sızdırılan son bilgilere bakılırsa, OnePlus 6 da bazı Android tabanlı akıllı telefonlar gibi iPhone X’in tasarım çizgisini andıran bir görüntüye sahip olacak. Hatta bazı kesimler, Oppo R15 ile OnePlus 6’nın ayırt edilemeyecek derecede birbirlerine benzediklerini iddia ediyor. Elbette bu işin sadece tasarım tarafı. Bir kaputun altı yani teknik özelikler bölümü bulunuyor.

Zaten OnePlus CEO’su daha önce yaptığı açıklamada OnePlus’ın yeni modelinin Snapdragon 845 yonga seti ile geleceğini doğrulamıştı. İşte bu SD 845’li OnePlus modeli geçtiğimiz gün A6000 model numarasıyla birlikte AnTuTu’da göründü. 276.510 puanla Xiaomi Mi Mix 2S’i geride bırakarak yeni bir rekor kıran OnePlus 6, şimdiden ne derece güçlü bir cihaz olduğunu da ispatlamış oldu.

Şimdilik OnePlus’ın yeni amiral gemisi modelinin ne zaman satışa sunulacağı belli değil. Bunu ilerleyen günlerde öğreneceğiz.


ANDROİD P BU TELEFONLARA GELMEYECEK, BEKLEMEYİN!

Haberin Devamı