Bilim - Teknoloji OnePlus'a otomatik yanıtlama özelliği geldi
Paylaş
OnePlus'a otomatik yanıtlama özelliği geldi

Son yılların en başarılı üreticilerinden biri olan OnePlus, donanım tarafında sunduğu hizmetleri, yazılımsal anlamda da devam ettiriyor

Çinli üretici, amiral gemisi sınıfındaki modellerini neredeyse piyasanın yarı fiyatına satışa sunarak, önemli bir müşteri kitlesine erişmeyi başarmıştı. Bu müşteri kitlesini kaybetmek istemeyen OnePlus, eski modellerine olan yazılım desteğini de en üst düzeyde tutmaya özen gösteriyor. Son olarak OnePlus 5 ve 5T için bir dizi güncellemeler yayınlayan Çinli şirket, geçtiğimiz gün de OnePlus 3 ve 3T için yeni bir açık beta sürecinin startını verdi.

Yayınlanan açık beta ile hem OnePlus 3, hem de OnePlus 3T otomatik yanıtlama özelliğine kavuşmuş oldu. Bu özellik sayesinde, telefonunuz çaldığında herhangi bir işlem yapmadan telefonu kulağınıza dayamanız yeterli olacak. Böylece telefonunuz otomatik olarak cevaplanmış olacak.

Otomatik yanıtlama özelliğinin yanı sıra, galeri kısmında da önemli değişiklikler yapılmış. Artık telefonunuzda çektiğiniz fotoğrafları albüm haline getirmek çok daha kolay ve kullanışlı.
Tabi ki şunu dip not olarak belirtmek gerekiyor. Bu henüz bir beta süreci olduğu için bazı yazılımsal hatalar olması son derece normal. Dolayısıyla açık betaya katılma kararı verirseniz, bu detayı göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Bu arada betayı katılmayı düşünmeyenler, OnePlus tarafından yayınlanan Şubat güvenlik güncellemesini indirebilirler. Bu güncelleme telefondaki bazı ufak hataları düzelterek, cihazın güvenliğini daha da üst seviyeye taşıyor.

GALAXY S9 NE KADAR DAYANIKLI? İŞTE YANITI

Haberin Devamı