Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi'nden eğitime tablet desteği

Onikişubat Belediyesi'nden eğitime tablet desteği

Paylaş
Onikişubat Belediyesi'nden eğitime tablet desteği

Onikişubat Belediyesi'nden eğitime tablet desteği

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Onikişubat Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle, 400 ihtiyaç sahibi öğrenciye tablet dağıttı.
Vali Hilmi Tolun Ortaokulu'nda düzenlenen dağıtım törenine; Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, milletvekilleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Onikişubat Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan porotokolün imzalamasının ardından, öğrencilere tabletleri hediye edildi.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, pandemi sürecinde belediye olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olma gayretinde olduklarını belirterek, "Zor zamanlarda milletimizle yardımlaşma ve paylaşma içerisindeyiz. Şimdi ise öğrencilerimizin eğitime devam edebilmeleri için tabletlerimizi hediye ettik” dedi.
Tablet alan öğrenciler ise tablet ve bilgisayar olmadığı için yakınlarının telefonlarıyla canlı dese girdiklerini ve onda da sıkıntı yaşadıklarını belirterek, bundan sonra derse tabletle katılacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı