Yaşam Onlar gerçekten can dostu... Bir tek birbirlerini hatırlıyorlar

Onlar gerçekten can dostu... Bir tek birbirlerini hatırlıyorlar

Paylaş
Onlar gerçekten can dostu... Bir tek birbirlerini hatırlıyorlar

10 yıldır hiç ayrılmayan Simge ve Hilal’e kamyonet çarptı. İkisi de hafızalarını kaybetti. Bir tek can dostu olduklarını hatırlıyorlar...

İkisi de 16 yaşında olan Simge Kekeç ve Hilal Önder, İzmir’de ilkokul 1. sınıfta tanıştı. Lise 2’de okuyan kızlar hep sıra arkadaşıydı.

AYNI GÜN TABURCU OLDULAR


4 Haziran’da Suriyeli bir sürücü, Dostluk Bulvarı’ndan geçerken 2 kıza çarptı. Kafataslarındaki kırıklar nedeniyle doktorların “Yaşamaları mucize” dediği 2 kız, 17 gün hastanede kalıp aynı gün taburcu oldular. Geçirdikleri beyin ameliyatları nedeniyle Simge’nin de Hilal’in de saçları kazıtıldı.

BİR TEK BİRBİRLERİNİ HATIRLIYORLAR


Beyin hasarı nedeniyle ikisi de geçici hafıza kaybı yaşayan Simge ve Hilal bir tek birbirlerini hatırlıyor. Hilal şu an yürüyemiyor. Zorlu tedavisinin yapılabilmesi için maddi desteğe ihtiyacı var.

"ARTIK ANIMIZ YOK BİZİM"


Ayakları kırıldığı için yatağından kalkamayan Hilal’i hiç yalnız bırakmayan Simge “Artık anımız yok bizim. Birbirimizi kardeş gibi sevdiğimizden başka hiçbir şeyi hatırlamıyoruz. Hilal de ben de bu savaşı kazanacağız. İstediğimiz üniversiteye gideceğiz” dedi.

Haberin Devamı