Gündem Onları polisler evlendirdi

Onları polisler evlendirdi

Paylaş
Onları polisler evlendirdi

Amasya'da nikahsız yaşayan çift, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri tarafından düzenlenen törenle evlendirildi

Amasya Valisi H.İbrahim Dasşöz, Şerefeddin Sabuncu Devlet Hastanesi’ne 10 gün önce yaptığı ziyaret sırasında yeni doğum yapan 34 yaşındaki Göksel Doldur’un 57 yaşındaki Musa Civelek ile nikahsız yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine talimat vererek çiftin evlendirilmesini istedi.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri çiftin yaşadığı Meşeli Köyü’ne gidip görüştükten sonra onlar için nikah töreni düzenledi.

Çiftin Tüm Muhtarlar Derneği’nde yaplan nikah törenine çiftin akrabaları ve polisler katılırken nikah şahitliğini de polisler yaptı. Köy muhtarı Hurşit Boz’un kıydığı nikaha genç kadın kucağında henüz 12 günlük olan bebeği Sercan ile birlikte geldi.

İlk eşinin ölümünün ardından tek başına kaldığını söyleyen ve çiftcilik yaparak geçimini sağlayan Musa Civelek, "10 yıl önce ilk eşimi kaybettim. Bir yıl sonrada Göksel Doldur ile birlikte yaşamaya başladık. 2 çocuğumuz oldu. İkinci çocuğumuz dünyaya geldikten sonra bir gün polisler köye gelip bizi resmi nikahla evlendirmek istediklerini söyledi. Biz de kabul ettik. Maddi durumumuz iyi olmadığı için resmi işlemleri yapamamıştık" diye konuştu. Göksel Doldur ise, resmi nikah yapılarak evlendiği için mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

(DHA)