Dr. Haydar Dümen Onunla yaşamaya alışın
HABERİ PAYLAŞ

Onunla yaşamaya alışın

Erkeğin hayali, kadınların da en belalı derdi. Büyük cinsel organ kadının sinirlerini bozuyor ve cinsellikten uzaklaştırıyor. Beyler, bunun küçültülmesi mümkün değil. Onunla yaşamaya alışacaksınız. Bu sırada da eşinizi hep düşünecek, ruhunu da okşayacaksınız.

Tedirgin oluyorum

18 yaşındayım. Günde en az 3 defa mastürbasyon yapıyorum, bazen 6’ya kadar çıkabiliyor. Kızlara çok düşkünüm, ancak onlarla konuştuğum zaman tedirgin oluyorum, heyecanlanıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kızlara alışmak için mastürbasyondan vazgeçeceksin. Çok mastürbasyon zamanla kadına korku biçiminde gelişir. Evlendiğinde bakar ki kadın değil, mastürbasyon onun için daha zevkli.

Haberin Devamı

Tabii kadın panikler. Bütün bunları yaşıyoruz. Şurada bu tecrübeleri bir nimet gibi önünüze seriyorum. Haftada 2-3 kereye de onay veriyorum. Ee yavrum, buna göre hareket etmek sana kalıyor. Ben başka ne diyeyim?

Kahkaha atıyorum

Tam boşalacağım zaman kahkaha atmaya başlıyorum. Bu durumun bilimsel bir açıklaması var mı? Neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, olur böyle vakalar Haydar Hoca da arada yakalar. Bazı kadınlarda da böyle olur. Eşi ya da partneri bu kahkahadan alınır. Öyle ya, zevkin doruk noktasında, fol yok yumurta yok, kahkaha patlaması. Zevke sıkılan limon etkisi gösteriyor. ‘Ne var, alay edilecek bir şey mi oldu?’ diye küser ve aranız bozulursa ona karışmam. Ama kahkaha atıyorsan da, atıver be yavrum.

Penisim eğri

Cinsel organım eğri. Hiç cinsel ilişkiye girmedim ama sorun çıkmasından da çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sendeki eğrilik birleşmelere engel olmayacak düzeydeyse ameliyat gerekmez. İleri derecede eğrilik varsa ameliyatla düzeltilebilir. Bunun için de güvenilir bir doktora muayene olman, testler yaptıraman gerekir. Acelen yok.

Kızlar istemiyor

19 yaşındayım. Hiçbir kızla cinsel deneyimim olmadı. Penisim büyük olduğu için kız arkadaşlarım benimle olmak istemiyor. Benim halim ne olacak?

CEVAP

Değerli okurum, bu sorunun cevabını sen ve ileride ilişki kuracağın kadın ya da eşinin dışında hiç kimse bilemez. Eşin yapı olarak organına uygunsa sorun çıkmaz. Ama sen idareli kullanmayı öğrenirsen yani kadınına saldırır gibi birleşmeler yapmazsan ve acısız pozisyonları öğrenirsen her şey yoluna girer. Bildiğin gibi tıbben onu küçültemiyoruz.

Haberin Devamı

Zararı var mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyorduk ve sevgilim vajinasının üzerine boşaldım. Bunun bir zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bilmem bilemem ki. Bu bilmeceleri uzaktan duymak hayallerin en güzeli. Ne yapsam, ne etsem bilemem ki. İşin sırrı senin sperminle kızımızın yumurtasında gizli. O keratalar da sır vermiyorlar ki. Gizli kapaklı dehlizlerde buluşuyorlar. Bir de çok küçükler gözle de görülmüyorlar.

Dışarıya dökülmüş. İçeride yumurta daha anasından doğmamış yani yumurtalıktan çıkmış mı, çıkmamış mı onu da bilmiyoruz. Şu anda ben de senin gibiyim. Bekleyip göreceğiz. Ancak yüzde 99 olasılıkla gebe değil. Burada tecrübe konuşuyor, bilim değil.

Duygusuz oldum

18 yaşındayım. Çok sık tahrik oluyorum, aklımdan sürekli kötü şeyler geçiyor. Duygusuz oldum, her kadını seks objesi olarak görüyorum. Bundan nasıl kurtulurum?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli yavrum, uzatmadan kısa keseyim. Biraz psikolojik yardım alman gerekiyor. Bu tempoyla bu gemi yürümez. Okyanus ortasında kalakalırsın. Benden bu kadar söylemesi. İradeni kullan desem yetersiz kalacak. Ailenden yardım iste. Belki de seni bir hekime götürürler.

Durum normal mi?

20 yaşında kızım. 1.5 yıldır devam eden bir ilişkim var. Bu aralar erkek arkadaşıma fazla ilgi duyar oldum. Hep aklımda. Onunla öpüşmekten ileriye gitmedik zaten gidemeyiz de. Durumum normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, normalin de normali. İşte aşk budur. Sen aşk nehrinde bir kanoyla yol alıyorsun. Sular berrak yani kirlenmemiş. Çevre görüntüleri nefis. Ya bu kanoyla girdaba düşüverirsen? İstersen sen görüntüye bakarken bir yandan da olabilecek girdapları hesaplayarak bugünkü statünü bozma. Bir girdabın başlangıcını hissedince ben sana bir can simidi atarım.

İsteğim azalmıyor

Günde en az 2-3 kere yapıyorum. İsteğimin azalması için ne yapabilirim? Fazla mastürbasyonun zararı nelerdir?

CEVAP

Değerli okurum,

1) İradenle mücadelede yenik düşer ve komplekse girersin.

2) Zaman kaybı.

3) O ortamın hazırlanması kaçamak olduğundan suçluluk duygusuna girersin

4) İşin yok mu? Ders çalışmalısın. Aklına gelince, daha ilk esintide kitabın başından ya da odandan hemen fırla, dışarı çık. Evde kim varsa onlarla biraz lafla, mutfağa gir. Bu zaman diliminde öteki de aklından uçup gidecektir. Yüzde 50 başarı sağlasan sayı yarıya iner. Sonra daha da indirirsin, benim dediğim sayıda karar kılarsın. Oldu mu yavrum?

Kanamayabilir mi?

Sevgilimle bir kez ilişkiye girdik. Ondan sonra sürekli birlikte olduk. Bana kız olduğunu söylüyor ama ilişkiye girdiğimizde kanama olmuyor. Acaba benden önce başkasıyla ilişkiye girmiş olabilir mi? Yoksa kanamama ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, senden önce başka birisiyle ilişkiye girmişse sana ne? Herhangi bir kızın namusu senin denetimin altında mı? Ya da onunla evlenecek misin? Kesinlikle inancım o ki bu ilişkiyi bir süre sonra bitirecek, ona “Elveda” diyeceksin.

Peki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Kız ne olacak? Oysa zavallı fukaracıkta zar esnekti. Hem senin hem zarın kurbanı oldu. Şimdi sen söyle bana suçlu kimi?

BÖYLE SORU YOK!

Geneleve gitsem mi?

23 yaşındayım. Haftada 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum ve cinsel ilişkim olmadı. Duygusuz ilişkiye sıcak bakmıyorum ve ilk birlikteliğimi genelevde yaşamak istemiyorum. İsteğim çok fazla. İlk ilişki için geneleve mi gitsem, beklesem mi?

CEVAP

Değerli okurum, yaş gelmiş, okul bitmek üzere ya da meslekte uzmanlaşma aşamasındasın elbette. Artık duygusal ilişki zamanı. Hedefini belirle, tenini, gözlerini, saçlarını, seni tahrik edecek, içini titretecek, ayaklarını yerden kesecek birini beğen. Ve ona odaklan. Sonra birbirinize söz verin.

Aileler tanışsın. Herkes birbirine alışsın. Onay çıkarsa al işte sana dünyanın en tatlı ve mutlu ilişkisi. Artık geneleve gitmeme gerek kalmadı. Sevgili eşin seni bekliyor, koş ona.

GÜNÜN SORULARI

Zara zarar geldi mi?

18 yaşında kızım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Bir kez kan gelmişti. Geçen gün 2 defa yaptım, 1 damla kan geldi. Kızlık zarına zarar geldi mi?

CEVAP

Sevgili kızım, yaş 18, daha organ yeni erginleşti, dokular narin. Ah yavrum, bu organ demir değil ki, sert ve sürekli mastürbasyon yapmaktan tahriş olmuştur. Gel seninle anlaşma yapalım. Okulunun durumu ne? Hemen kitapların başına, ders çalışıp fakülteyi kazanıp okumaya devam et. Yoksa sen aklını onunla bozup kötü işler açacaksın başına. Aman vajinal birleşmeye dikkat, perişan olursun.

Saçlarım dökülür mü?

18 yaşındayım, günde 4-5 defa mastürbasyon yapıyor, haftada da 7-8 kez ilişkiye giriyorum. Rahatsız değilim ama sivilce çıkıyor. Bir doktor “Bu kadar ilişkiye girersen saçların döküür” dedi. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, cinsel yönden hiperaktifsin. Sivilcelerin bu konuyla pek ilgisi yok. Kanında hormonlar cirit atıyor. İleride saç dökülmesi tahmini doğru. Erkeklik hormonu çokluğu saçları döker. Kadınlarınki erkeklik hormonu yani testosteron azlığından dökülmez.

Yalnız iradeni kullanarak ve ilgini başka yerlere yönelterek bunu önlemeye çalışırsan bir süre sonra sorunun normale dönebilir.

GÜNÜN SÖZÜ

Boğanın boynuzu düşmandan korumak içindir ama bazen de kendi öz kardeşinin karnına saplanıverir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder